Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Αργιανίδης: Λίγο πριν μπω στο Survivor διαγνώστηκα με καρκίνο – Η συγκλονιστική αποκάλυψη (vid)
LIFESTYLE

Πάνος Αργιανίδης: Λίγο πριν μπω στο Survivor διαγνώστηκα με καρκίνο – Η συγκλονιστική αποκάλυψη (vid)

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Πάνος Αργιανίδης, γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι από τη συμμετοχή του στο Survivor 1. Ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε πως λίγο πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης διαγνώστηκε με καρκίνο. Περιγράφει τη δύσκολη περίοδο της θεραπείας του και τους […]

Πάνος Αργιανίδης

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Πάνος Αργιανίδης, γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι από τη συμμετοχή του στο Survivor 1.

Ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε πως λίγο πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης διαγνώστηκε με καρκίνο.

Περιγράφει τη δύσκολη περίοδο της θεραπείας του και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι.

Παράλληλα αποκαλύπτει γιατί κράτησε μυστικό, όλον αυτόν τον καιρό, την περιπέτεια της υγείας του.

Ο γιατρός του δεν ήταν σύμφωνος με αυτό που ήθελε εκείνος να κάνει, αλλά ήθελε να το κάνει για να ξεφύγει από τα νοσοκομεία και ν’ αλλάξει παραστάσεις. Τέλος, εξήγησε πως η παραγωγή το έμαθε όταν τραυματίστηκε και έπρεπε να του κάνουν ενέσεις για ν΄αντέξει τους πόνους.

«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια».

«Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας».

Δείτε το βίντεο και όσα είπε στην Ελεονώρα:

Η σέξι φωτογραφία

Ο Πάνος Αργιανίδης, ανέβασε μια σέξι φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας σαν μοντέλο.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει μια πιο αισθησιακή φωτογραφία, αφού τον τελευταίο καιρό έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις όπου παρουσιάζεται ημίγυμνος.

Μάλιστα, τόσο στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που τη συνόδευσε με τη λεζάντα “Catch dreamer”, όσο και στις άλλες, χρησιμοποιεί τα hashtags “model” και “instamodel”.

Τα likes και τα σχόλια, έπεσαν όπως ήταν φυσικό βροχή!

https://www.instagram.com/p/Bt-zX_RAERp/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις