Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τζούλια Μπάρκα: «Χτυπήθηκε» δεύτερη φορά από τον καρκίνο – Δραματική έκκληση on air (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τζούλια Μπάρκα: «Χτυπήθηκε» δεύτερη φορά από τον καρκίνο – Δραματική έκκληση on air (vid)

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Τζούλια Μπάρκα με την κατάσταση της να χειροτερεύει και την μητέρα της άγρυπνο “φρουρό” Η ηθοποιός, εμφανώς καταβεβλημένη, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» για τη μάχη της με τον καρκίνο και κατήγγειλε ότι δεν τη δέχονται στο αντικαρκινικό. Η Τζούλια, πριν από μερικά χρόνια υπέστη εγκεφαλικό και σήμερα αντιμετωπίζει […]

Τζούλια Μπάρκα

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Τζούλια Μπάρκα με την κατάσταση της να χειροτερεύει και την μητέρα της άγρυπνο “φρουρό”

Η ηθοποιός, εμφανώς καταβεβλημένη, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» για τη μάχη της με τον καρκίνο και κατήγγειλε ότι δεν τη δέχονται στο αντικαρκινικό.

Η Τζούλια, πριν από μερικά χρόνια υπέστη εγκεφαλικό και σήμερα αντιμετωπίζει μια νέα περιπέτεια υγείας, καθώς  δίνει μάχη με τον καρκίνο, για δεύτερη φορά.

Εκτός αυτού αντιμετωπίζει και πολύ σοβαρά προβλήματα με τα νεφρά της.

Στο πλευρό της βρίσκεται η μητέρα της, η οποία μίλησε για τους φρικτούς πόνους της Τζούλιας αλλά και την άρνηση του νοσοκομείου να την δεχτούν.

Μητέρα και κόρη έκαναν έκκληση δημόσια. Η Τζούλια έχει άμεση ανάγκη να νοσηλευτεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Με δάκρυα στα μάτια λέει: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και όλα όσα είπε τόσο η Τζούλια Μπάρκα όσο και η μαμά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις