Αθήνα

°C

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Πολάκης – Γεωργιάδης… ο “πόλεμος” άρχισε: Αποζημίωση – μαμούθ ζητά ο Άδωνις
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Πολάκης – Γεωργιάδης… ο “πόλεμος” άρχισε: Αποζημίωση – μαμούθ ζητά ο Άδωνις

  Ο Παύλος Πολάκης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο μεγάλο “μέτωπο” – Ο Άδωνις Γεωργιάδης, διεκδικεί αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση  Ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στη θέση του εναγομένου, λίγο μετά τον σάλο που ξέσπασε με το δάνειο και την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα. Αφορμή μια ανάρτηση του […]

 Πολάκης-Γεωργιάδης.jpg

Ο Παύλος Πολάκης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο μεγάλο “μέτωπο” – Ο Άδωνις Γεωργιάδης, διεκδικεί αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση 

Ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στη θέση του εναγομένου, λίγο μετά τον σάλο που ξέσπασε με το δάνειο και την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Αφορμή μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook  με την οποία καταφερόταν όπως το συνηθίζει άλλωστε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας… Documento.

Τι αναφέρει η αγωγή

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζητεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη, «την οποία μου προκάλεσε η εκ μέρους του πράξη διαδόσεως των ψευδών, εξυβριστικών, δυσφημιστικών και συκοφαντικών ισχυρισμών εναντίον μου και του συνακόλουθου πλήγματος που δέχθηκε η τιμή και η υπόληψή μου».

Επίσης, ζητεί να αρθεί η προσβολή εναντίον του με τη δημοσίευση του διατακτικού της αποφάσεως που θα εκδοθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του εναγομένου (Facebook), να παραλείπει ο Παύλος Πολάκης στο μέλλον την καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσβολή της προσωπικότητας του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και να «απαγγελθεί σε βάρος του χρηματική ποινή ποσού πέντε χιλιάδων εννιακοσίων (5.900,00) ευρώ υπέρ εμού καθώς και προσωπική  κράτηση διαρκείας ενός (1) έτους σε βάρος τους, για την περίπτωση της εκ μέρους τους παραβάσεως εκάστης των ως άνω εκδοθησόμενων διατάξεων του Δικαστηρίου Σας».

Παύλος Πολάκης: Τι ανέφερε στην ανάρτηση του 

Η επίδικη ανάρτηση έγινε στις 30.04.18.

«Σιγά μην δεν είχε ο αντιπρόεδρος!!! ΝΔ το κόμμα των οφσορ, κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα!!! Ουστ ανθρωπάκια της αρπαχτής και της λαμογιάς που θέλετε να ξανακυβερνήσετε….. ΥΓ Προσέξτε πότε κλείνει την οφσορ!!! Όταν πρωτοβγαίνει το ΚΕΕΛΠΝΟ στη φόρα, το Γενάρη του 16……..»
«Ακολουθεί φωτογραφία μου με την σύζυγο του Προέδρου της ΝΔ με αναφορά του Documento: Offshore στην Κύπρο διέθετε ο Γεωργιάδης και ξεχνούσε να την δηλώσει στο πόθεν έσχες».

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τα ανωτέρω γεγονότα είναι «ψευδή και συκοφαντικά για την τιμή και υπόληψη μου καθώς ψευδώς αναφέρει ότι ήμουν μέτοχος σε κυπριακή εξωχώρια εταιρία, ότι είμαι ανθρωπάκι της αρπαχτής και της λαμογιάς και ότι δήθεν μάλιστα την έκλεισα όταν βγήκε το ΚΕΕΛΠΝΟ στη φόρα».

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το ζήτημα της εταιρίας ελέγχθη από την αρμόδια επιτροπή πόθεν έσχες της βουλής και από τον έλεγχο ουδέν μεμπτό προέκυψε καθώς κρίθηκε ότι δεν υπάρχει off shore εταιρία.

Ο καβγάς προχθές στη Βουλή:

Δείτε ακόμη:

Άδωνις-Γεωργιάδης-1.jpg

Άδωνις σε Πολάκη: «Παυλάρα σκίσ΄τους!» (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις