Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολάκης: Η Εφημερίδα των Συντακτών “σφυροκοπά” ξανά τον υπουργό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολάκης: Η Εφημερίδα των Συντακτών “σφυροκοπά” ξανά τον υπουργό

Παύλος Πολάκης: Η «Εφημερίδα των Συντακτών» πετά ξανά τα βέλη της κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τότε που ο δημοσιογράφος τον αποκαλούσε “σαχλαμαρόμαγκα“, ανοίγοντας μέτωπα με τον νέο αγαπημένο του Αλέξη Τσίπρα Ο Παύλος Πολάκης “πρωταγωνιστεί” εκ νέου σε δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών“, το οποίο σημειώνει μεταξύ άλλων με […]

Παύλος Πολάκης

Παύλος Πολάκης: Η «Εφημερίδα των Συντακτών» πετά ξανά τα βέλη της κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τότε που ο δημοσιογράφος τον αποκαλούσε “σαχλαμαρόμαγκα“, ανοίγοντας μέτωπα με τον νέο αγαπημένο του Αλέξη Τσίπρα

Ο Παύλος Πολάκης “πρωταγωνιστεί” εκ νέου σε δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών“, το οποίο σημειώνει μεταξύ άλλων με στόμφο πως ο υπουργός έπρεπε να “έχει πάει σπίτι του”.

Με τίτλο «Περί Συμψηφισμών», ο συντάκτης της εφημερίδας, διαπιστώνει ότι οι συμψηφισμοί στην περίπτωση του Πολάκη συσκοτίζουν την αλήθεια.

Αναρωτιέται επίσης γιατί κανείς δεν απορεί με το δάνειο Πολάκη σε μια προεκλογική χρονιά.

«Είθισται, αλήθεια, υπουργός να τηλεφωνεί στον κεντρικό τραπεζίτη, να τον μαγνητοφωνεί, να του υποδεικνύει τι να κάνει και, ούτε λίγο ούτε πολύ, να απειλεί σε περίπτωση που δεν το… πράξει; Μετέπειτα, ενώ έχει εμφανιστεί πλήρως ο διάλογος, είναι δυνατόν να υποστηρίζει ότι δεν ηχογράφησε τη συνομιλία τους; Μας φαίνονται όλα αυτά φυσιολογικά;»

«Βέβαια, θα μου πείτε το ύφος, το ήθος και η αμετροέπεια του κ. Πολάκη είναι γνωστά και θα έπρεπε να έχει πάει σπίτι του εδώ και καιρό, από τότε που εμφανίστηκε με προκλητικό τρόπο σε εκδήλωση στο υπουργείο του να καπνίζει! Αλλά αυτά προφανώς σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα δυστυχώς…»

Είναι αυτονόητο ότι θα έρθει η “ηχηρή” απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Τι έγραψε πρόσφατα ο Δημήτρης Νανούρης για την υπόθεση Μπεσκένη:

«Ρητά και κατηγορηματικά το δικαστήριο δικαιώνει τον θιγόμενο. Έχει μεσολαβήσει ο θάνατός του σε ηλικία μόλις 43 ετών από καρδιακό νόσημα. Οι εναντίον του αιτιάσεις από σημαίνον πολιτικό στέλεχος, το οποίο κομπορρημονεί ότι κατέχει το ηθικό πλεονέκτημα, επιδείνωσαν ενδεχομένως την ασθένειά του. Ο πολύς Πολλάκις, διότι περί του εν λόγω πρόκειται, δεν πτοήθηκε μολαταύτα. Κι ας έκρινε η απόφαση «ψευδείς» τους ισχυρισμούς του, που είχαν σκοπό «να προσβάλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψη» του μηνυτή.

Ισχυρογνώμων ο αριστερός υπουργός, δεν ψέλλισε μια λέξη μεταμέλειας και συμπάθειας προς τη χήρα και τον ανήλικο γιο τού εκλιπόντος, υπέρ των οποίων παρεμπιπτόντως επιδικάστηκε χρηματική αποζημίωση. Ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει έφεση» γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Και κλείνει το άρθρο για τον Παύλο Πολάκη: «Ο ψηλός Κρητίκαρος που τον θένε όλες οι λούγκρες, κατά Κραουνάκη, καθώς χορεύει ζεϊμπεκιά α λα μπαλέτο Κεϊλάνης προς εντυπωσιασμό των χρηστών του φου μπου, εξακολουθεί να κάνει ζημιά στο κόμμα του, νομίζοντας πως ωφελεί τον εαυτό του. Σαχλαμαρόμαγκας!».

Και η “ευγενική” απάντηση:

Δείτε ακόμη:

Παύλος-Πολάκης-10.jpg

«Άκου μπουρδοδημοσιογράφε…» – Ο Πολάκης απαντά με ύβρεις στο «σαχλαμαρόμαγκα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις