Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Όταν ο Karl Lagerfeld πόζαρε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όταν ο Karl Lagerfeld πόζαρε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο κόσμος της μόδας έγινε πολύ φτωχότερος χωρίς τον Karl Lagerfeld Ο θρυλικός μόδιστρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, στο Παρίσι, την πόλη που λάτρεψε και τίμησε όσο λίγοι. Ο Karl Lagerfeld έφυγε από τη ζωή ύστερα από μια διαδρομή μισού αιώνα στο χώρο της μόδας μετά από μάχη με τον καρκίνο. […]

Karl Lagerfeld

Ο κόσμος της μόδας έγινε πολύ φτωχότερος χωρίς τον Karl Lagerfeld

Ο θρυλικός μόδιστρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, στο Παρίσι, την πόλη που λάτρεψε και τίμησε όσο λίγοι.

Ο Karl Lagerfeld έφυγε από τη ζωή ύστερα από μια διαδρομή μισού αιώνα στο χώρο της μόδας μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τα τελευταία 36 χρόνια διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel, οδηγώντας τον θρυλικό γαλλικό οίκο μόδας που δημιούργησε η Gabrielle Chanel στη νέα εποχή.

Η πόζα με την αξέχαστη Αλίκη

Μία φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Karl Lagerfeld δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον official λογαριασμό της μητέρας του στο Instagram τον οποίο δημιούργησε πριν μερικούς μήνες.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει με μία φωτογραφία τον θρυλικό σχεδιαστή που πέθανε χτες στο Παρίσι, ο Γιάννης Παπαμιλαήλ δημοσίευσε έτσι μία φωτογραφία του Karl Lagerfield όπου ποζάρει μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν αρκετά χρόνια.

Στην φωτογραφία η Αλίκη Βουγιουκλάκη ποζάρει στον φακό έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ από την άλλη ο Γερμανός σχεδιαστής κρύβει το πρόσωπό του με μία βεντάλια.

View this post on Instagram

Με τον Karl Lagerfeld #ripkarllagerfeld @karllagerfeld

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on

Οι διάσημοι φίλοι του αποχαιρετούν τον Κarl Lagerfeld

Mία από τις πρώτες σταρ που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Κarl Lagerfeld ήταν η Victoria Beckham αλλά και ο σύζυγός της Daivid.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη με τα νέα αυτά. Ο Καρλ ήταν ιδιοφυΐα και πάντα τόσο ευγενικός και γενναιόδωρος σε εμένα τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά».

Από την μεριά της, η Gwyneth Paltrow δημοσίευσε μια selfie με τον Karl και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αγαπημένε μου Karl, δεν θα υπάρξει άλλος σαν εσένα. Σε ευχαριστώ για την απίθανη συνεισφορά σου στην μόδα και στο χιούμορ».

Αντίο από την Έλενα Κουντουρά

Το δικό της «αντίο» στον μεγάλο σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld, είπε, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά.

Στην ανάρτησή της, η κυρία Κουντουρά -που έκανε διεθνή καριέρα ως μοντέλο από το 1984 έως το 1997- έγραψε:

«Καλό ταξίδι Καρλ. Θα σε θυμόμαστε πάντα για το κορυφαίο σου ταλέντο και το δημιουργικό σου πνεύμα. Έγραψες ιστορία στον κόσμο της μόδας».

Και η Μελάνια Τραμπ

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, αποχαιρέτισε τον Καρλ Λάγκερφελντ, κάνοντας λόγο για μια «δημιουργική ιδιοφυΐα» που την είχε ντύσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

«Σήμερα ο κόσμος έχασε μια δημιουργική ιδιοφυΐα», έγραψε στο Twitter η πρώτη κυρία, που υπήρξε μοντέλο πριν από τον γάμο της.

Ανήρτησε επίσης το σκίτσο ενός ταγιέρ που είχε σχεδιάσει για εκείνην ο Λάγκερφελντ και μια φωτογραφία της στην οποία φορά τη δημιουργία του κατά την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον, τον Φεβρουάριο του 2017.

«Θα μας λείψεις, Καρλ», πρόσθεσε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με άλλη μια φωτογραφία της μαζί με τον διάσημο σχεδιαστή που μεταμόρφωσε τον οίκο Chanel και τον κόσμο της μόδας γενικότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις