Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Πώς να αγοράσεις το σωστό foundation
ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς να αγοράσεις το σωστό foundation

Το foundation είναι το πιο βασικό προϊόν στο καθημερινό μας μακιγιάζ, χωρίς αμφιβολία. Με άλλα λόγια το χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη βάση στο πρόσωπό μας και επιλέγουμε το κατάλληλο ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολλά και διαφορετικά. Υπάρχουν απαλά αλλά και πιο βαριά foundation, με πούδρα ή χωρίς. […]

Πως να αγοράσεις το σωστό foundation

Το foundation είναι το πιο βασικό προϊόν στο καθημερινό μας μακιγιάζ, χωρίς αμφιβολία.

Με άλλα λόγια το χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη βάση στο πρόσωπό μας και επιλέγουμε το κατάλληλο ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολλά και διαφορετικά. Υπάρχουν απαλά αλλά και πιο βαριά foundation, με πούδρα ή χωρίς. Υπάρχουν και άλλα που δημιουργούν πιο φυσικό, απαλό αποτέλεσμα.

Το πιο σημαντικό εκτός της επιθυμητής εφαρμογής είναι να βρει μία γυναίκα και την κατάλληλη απόχρωση. Δεν είναι λίγες οι φορές που αγοράζουμε ένα προϊόν το οποίο τελικά απέχει πολύ από την απόχρωση της επιδερμίδας μας.

Πώς πρέπει να γίνεται η αγορά του νέου προϊόντος, για να είμαστε 100% ικανοποιημένες;

Αγορά του foundation

Ο πρώτος κανόνας που ισχύει για την αγορά νέων προϊόντων μακιγιάζ είναι ότι πάντα πρέπει να τα δοκιμάζουμε πάνω στο δέρμα μας και συγκεκριμένα στο σημείο που θα τα χρησιμοποιούμε.  Με άλλα λόγια το foundation πρέπει να το εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας. Ζητάμε από την makeup expert να καθαρίσει το προϊόν και να μας εφαρμόσει την επιθυμητή ποσότητα στο πρόσωπό μας.

Ο δεύτερος κανόνας είναι ότι δεν κάνουμε την αγορά εκείνη τη στιγμή. Μόλις εφαρμόσουμε το προϊόν, φεύγουμε από το κατάστημα, συνεχίζουμε τις δουλειές μας και αφήνουμε να περάσει ώρα με το προϊόν στο πρόσωπό μας. Πρέπει να εξετάσουμε το foundation σε φυσικό φως και όχι στα έντονα φώτα που υπάρχουν στα καταστήματα, για να δούμε αν είναι η κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα μας.

Αν σε όλα τα παραπάνω έχουμε μείνει ικανοποιημένες, μετά από ώρες ή και την επόμενη ημέρα επιστρέφουμε στο κατάστημα για να αγοράσουμε το προϊόν που δοκιμάσαμε. Διαφορετικά δοκιμάζουμε ένα νέο και κάνουμε τα ίδια ακριβώς βήματα, που σας περιγράφουμε παραπάνω.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι αρκετά brands έχουν διαθέσιμα δειγματάκια. Μπορείτε πάντα να ρωτάτε και να παίρνετε ένα στο σπίτι σας για να δείτε αν μένετε ικανοποιημένες από το προϊόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις