Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΟΠΕΚΑ: Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΠΕΚΑ: Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού 2019 θα αρχίσουν στις τέλος Φεβρουαρίου, με την ενεργοποίηση της πλατφόρμας Α21 από τον ΟΠΕΚΑ. Οι δικαιούχοι που θα δουν πρώτοι τα ποσά στους λογαριασμούς τους είναι αυτοί που είχαν κάνει αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Αναλυτικά τα ποσά ανά κατηγορία Επίδομα παιδιού – πρώτη κατηγορία πληρωμή 70 ευρώ ανά μήνα για […]

ΟΠΕΚΑ Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού 2019 θα αρχίσουν στις τέλος Φεβρουαρίου, με την ενεργοποίηση της πλατφόρμας Α21 από τον ΟΠΕΚΑ.

Οι δικαιούχοι που θα δουν πρώτοι τα ποσά στους λογαριασμούς τους είναι αυτοί που είχαν κάνει αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ποσά ανά κατηγορία

Επίδομα παιδιού – πρώτη κατηγορία

πληρωμή 70 ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον 70 ευρώ ανά μήνα για το δεύτερο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον 140 ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.

Επίδομα παιδιού – δεύτερη κατηγορία

κατηγορία 28 ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέο 28 ευρώ ανά μήνα για το δεύτερο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον 56 ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.

Επίδομα παιδιού – τρίτη κατηγορία

42 ευρώ ανά μήνα για το πρώτο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον 42 ευρώ ανά μήνα για το δεύτερο εξαρτώμενο τέκνο, επιπλέον 84 ευρώ ανά μήνα για το τρίτο και κάθε εξαρτώμενο τέκνο πέραν του τρίτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις