Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Ιωάννα Παππά περιμένει το πρώτο της παιδί
LIFESTYLE

Η Ιωάννα Παππά περιμένει το πρώτο της παιδί

Το πρώτο της παιδί περιμένει η ηθοποιός Ιωάννα Παππά.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, όπως και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Πάντος. Οι δυο τους συγκατοικούν και χαίρονται τη σχέση τους, που μετρά τρία χρόνια. Η Ιωάννα Παππά έκανε πρόσφατα […]

Ιωάννα Παππά

Το πρώτο της παιδί περιμένει η ηθοποιός Ιωάννα Παππά. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, όπως και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Πάντος.

Οι δυο τους συγκατοικούν και χαίρονται τη σχέση τους, που μετρά τρία χρόνια.

Η Ιωάννα Παππά έκανε πρόσφατα πρεμιέρα με τη ρομαντική κομεντί «Φράνκι και Τζόνι«, που παίζεται κάθε Τετάρτη-Πέμπτη στο «Αθήναιον» της Θεσσαλονίκης και κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στο «Altera Pars» της Αθήνας.

Η Ιωάννα Παππά η οποία έχει φροντίσει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, είναι ζευγάρι με τον Κώστα Πάντο τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Κώστας Πάντος είναι πολιτικός μηχανικός και όπως και η Ιώαννα Παππά αποφεύγει τα κοσμικά και έτσι το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ο Άκης Πάντος που πρόσφατα παντρεύτηκε με τη Λένα Παπαληγούρα, είναι αδελφός του Κώστα!

Η Ιωάννα Παππά και ο καλός της ήταν κουμπάροι στο γάμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαληγουρα γαμος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις