Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ποιητική ανάρτηση και το “ευχαριστώ” του Ναδάλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ποιητική ανάρτηση και το “ευχαριστώ” του Ναδάλ

Μπορεί να έχασε από τον Ράφαελ Ναδάλ, όμως χωρίς υπερβολές έκανε τους πάντες να μιλούν γι΄αυτόν Ο νεαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, “καθάρισε” το είδωλό του Φέντερερ, ακολούθησε η νίκη επί του Μπαουτίστα μέχρι που “λύγισε” μπροστά στον αήττητο Ναδάλ. Ο πρώτος Έλληνας τενίστας που έφτασε στην τετράδα ενός γκραν σλαμ, ηττήθηκε με 3-0 από έναν μεγάλο άσο, τον […]

Tennis Australian Open 2019

Μπορεί να έχασε από τον Ράφαελ Ναδάλ, όμως χωρίς υπερβολές έκανε τους πάντες να μιλούν γι΄αυτόν

Ο νεαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, “καθάρισε” το είδωλό του Φέντερερ, ακολούθησε η νίκη επί του Μπαουτίστα μέχρι που “λύγισε” μπροστά στον αήττητο Ναδάλ.

Ο πρώτος Έλληνας τενίστας που έφτασε στην τετράδα ενός γκραν σλαμ, ηττήθηκε με 3-0 από έναν μεγάλο άσο, τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 32χρονος Ισπανός, νο 2 στον κόσμο και κάτοχος 17 τίτλων γκραν σλαμ, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του και προκρίθηκε στον τελικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος είναι ενεργός στα social media, μετά την ήττα του έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μέσω InstaStories μια εικόνα, η οποία γράφει: «Lonely for you only δηλαδή: Μοναχικός μόνο για εσένα».

Ένα μεγάλο χειροκρότημα στον Ναδάλ

«Ένα μεγάλο χειροκρότημα και συγχαρητήρια στον Ράφα Ναδάλ και την ομάδα του γιατί πηγαίνουν το τένις σε άλλη διάσταση. Είναι κάτι παραπάνω από έμπνευση για εμένα ο τρόπος που αγωνίζεται. Μακάρι την επόμενη φορά να τον κοντράρω περισσότερο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξη αυτές τις δύο εβδομάδες στη Μελβούρνη. Αγαπώ αυτή την πόλη», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο twitter.

Στο respect του Στέφανου Τσιτσιπά, ήρθε η τρομερή απάντηση του Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός απάντησε στο tweet του 20χρονου τενίστα.

«Σε ευχαριστώ για το post σου και όπως είπα και on court έχεις τα πάντα για να γίνεις νικητής πολλών Grand Slam», έγραψε ο Ισπανός πρωταθλητής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις