Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στεργιανού: Ντρέπομαι να ανοίξω στο delivery – Η απίστευτη “απαγόρευση” της Ζενεβιέβ
LIFESTYLE

Στεργιανού: Ντρέπομαι να ανοίξω στο delivery – Η απίστευτη “απαγόρευση” της Ζενεβιέβ

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν από την αρχή το viral πρόσωπο του GNTM Η Ειρήνη Στεργιανού βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζε κανείς για την Ζενεβιέβ. Μιλώντας αρχικά για τα μαλλιά της που αναγκάστηκε να κόψει μέσα στο GNTM, η Ειρήνη εξήγησε πως δεν της αρέσει καθόλου το κοντό μαλλί […]

Ειρήνη Στεργιανού

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν από την αρχή το viral πρόσωπο του GNTM

Η Ειρήνη Στεργιανού βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζε κανείς για την Ζενεβιέβ.

Μιλώντας αρχικά για τα μαλλιά της που αναγκάστηκε να κόψει μέσα στο GNTM, η Ειρήνη εξήγησε πως δεν της αρέσει καθόλου το κοντό μαλλί της κα πως ντρέπεται να ανοίξει ακόμη και την πόρτα σε έναν διανομέα.

Αυτό όμως που μας έστειλε όλους αδιάβαστους, ήταν η απαγόρευση που της είχε “επιβάλει” η art director.

«Φωτογραφικά μου αρέσει πάρα πολύ το μαλλί μου, αλλά μέχρι εκεί… ντρέπομαι να ανοίξω και σε ένα delivery γιατί θα με δει με καρφάκια, είναι χαλιά, απαίσια.

Τη μέρα που είχαμε αποχώρηση έβλεπα όλες τις κοπέλες που χτενιζόντουσαν κι εγώ ένιωθα πολύ έξω από τα νερά μου. Με είχαν χαρακτηρίσει ως Βαγγέλη Κακουριώτη.

Είχα καταλάβει από την αρχή ότι η Εβελίνα δεν είναι αυτό που δείχνει. Έχω δει να με σχολιάζει πίσω από την πλάτη μου. Η Ζενεβιέβ δεν με άφηνε να φοράω εσώρουχα, μου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού.

Ελεύθερη κι ωραία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής  «Στη φωλιά των Κου-Κου», η μελαχρινή καλλονή, δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον επιχειρηματία Μανώλη Κολονέλλο.

«Ξέρω τον λόγο που η Ειρήνη δεν είναι στα καλά της τον τελευταίο καιρό. Χώρισε. Χώρισε και μάλιστα πριν το νέο έτος…», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, με τον Γιώργο Κρικοριάν να συμπληρώνει: «Νομίζω χώρισαν επειδή υπήρχαν κάποια θέματα ζήλιας».

Η Ειρήνη και ο Μανώλης υπήρξαν ζευγάρι για πέντε ολόκληρα χρόνια και έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι. Μάλιστα, δεν είχαν κρύψει τη σχέση τους από τα social media, όπου είχαν δημοσιεύσει πολλές κοινές φωτογραφίες τους.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις