Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Δηλητήριο” Σβίγκου για Σημίτη: “Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Δηλητήριο” Σβίγκου για Σημίτη: “Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία”

Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για τα όσα υποστήριξε περί νέας προσφυγής της χώρας στους δανειστές, εξαπολύει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. «Όσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα. Η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε […]

Σβίγκου Ράνια

Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για τα όσα υποστήριξε περί νέας προσφυγής της χώρας στους δανειστές, εξαπολύει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

«Όσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα.

Η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε δανεισμό από τον ESM. Την απάντηση την δίνουν καθημερινά, η πορεία της οικονομίας και οι δηλώσεις των αρμόδιων Ευρωπαίων αξιωματούχων» αναφέρει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, εκτός της απάντησης για την πορεία της οικονομίας αφήνει αιχμές και για τα σκάνδαλα που έλαβαν χώρα επί της οκταετίας που ήταν πρωθυπουργός ο Κ.Σημίτης και οδήγησαν στη φυλακή υπουργούς του, αρκετά χρόνια μετά.

«Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Διότι, η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα» αναφέρει η κ.Σβίγκου.

«Όσες συνεντεύξεις αυτοθαυμασμού κι αν δώσει ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε η ιστορία αλλάζει, ούτε η μνήμη των πολιτών», καταλήγει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις