Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκανε πλάκα στον τάφο του Εσκομπάρ και τώρα δεν ξέρει πού να κρυφτεί
ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε πλάκα στον τάφο του Εσκομπάρ και τώρα δεν ξέρει πού να κρυφτεί

Ένας Βρετανός δημοσίευσε βίντεο που προσποιούνταν ότι παίρνει κοκαΐνη στον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ και τώρα δεν ξέρει πού να κρυφτεί Ο 35χρονος δεν φανταζόταν ποτέ πως ένα “αστείο” βιντεάκι θα του προκαλέσει τόσο κακό. Ο Βρετανός τουρίστας που ζούσε στην Κολομβία με τη γυναίκα και τα δίδυμα παιδάκια του από το 2017 επισκέφτηκε τον τάφο […]

Έκανε πλάκα ότι παίρνει κοκαΐνη στον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ

Ένας Βρετανός δημοσίευσε βίντεο που προσποιούνταν ότι παίρνει κοκαΐνη στον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ και τώρα δεν ξέρει πού να κρυφτεί

Ο 35χρονος δεν φανταζόταν ποτέ πως ένα “αστείο” βιντεάκι θα του προκαλέσει τόσο κακό.

Ο Βρετανός τουρίστας που ζούσε στην Κολομβία με τη γυναίκα και τα δίδυμα παιδάκια του από το 2017 επισκέφτηκε τον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Ο νεαρός σκύβει στον τάφο που βρίσκεται στο Ιταγούι της Κολομβίας αδειάζει ένα φακελάκι με την άσπρη σκόνη, βγάζει ένα χαρτονόμισμα των 5 δολαρίων και «σνιφάρει» την ουσία χαμογελώντας στο φακό.

Ο ίδιος δέχτηκε τόσες απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του που αναγκάστηκε να φύγει από την χώρα.

«Μέχρι και ο πρόεδρος με ανέφερε στην τηλεόραση, ενώ η αστυνομία είπε πως δεν είμαι ασφαλής. Ήμουν σε ένα μπαρ στο Μεδεγίν όταν προβλήθηκε το βίντεο στην τηλεόραση. Οι ντόπιοι έγιναν έξαλλοι! Άρχισα να κράζω κι εγώ, αφού δεν κατάλαβαν ότι είμαι εγώ. Πήγα σπίτι γρήγορα, άλλαξα την αμφίεση μου, ξύρισα το κεφάλι μου και έφυγα από την πόλη».

Ο άνδρας προσπάθησε να κρυφτεί στην Μποκοτά.

Η αστυνομία, ωστόσο, τον εντόπισε και τον οδήγησε με συνοπτικές διαδικασίες στο αεροδρόμιο. Εκεί, του έδωσαν χαρτιά που ανέφεραν πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην χώρα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οκτώ μήνες μετά δεν έχει δει την οικογένειά του και φωνάζει πως: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο, το έχω μετανιώσει τόσο πολύ. Μου γράφουν πως θα με βρουν και θα μου βγάλουν το δέρμα ζωντανό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις