Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΝΒΑ: Μεγάλη νίκη για τους Μπακς – Τσαμπουκάς Καντέρ σε Αντετοκούνμπο, που βγήκε… ξινός (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΒΑ: Μεγάλη νίκη για τους Μπακς – Τσαμπουκάς Καντέρ σε Αντετοκούνμπο, που βγήκε… ξινός (vid)

Αρχικά δυσκολεύτηκαν από τους σκληροπυρηνικούς Νικς, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μπακς πήραν τα πάνω τους Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστής και πάλι, φτάνοντας την ομάδα στη νίκη με 112-96. Ο «Greek Freak», για ακόμα μια φορά ήταν εκ των κορυφαίων, τελειώνοντας το παιχνίδι με double – double, μιας και σημείωσε 31 πόντους (9/16 διπ., 1/4 […]

Αντετοκούνμπο Καντέρ

Αρχικά δυσκολεύτηκαν από τους σκληροπυρηνικούς Νικς, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μπακς πήραν τα πάνω τους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστής και πάλι, φτάνοντας την ομάδα στη νίκη με 112-96.

Ο «Greek Freak», για ακόμα μια φορά ήταν εκ των κορυφαίων, τελειώνοντας το παιχνίδι με double – double, μιας και σημείωσε 31 πόντους (9/16 διπ., 1/4 τρ., 10/14 β.), ενώ πήρε και 14 ριμπάουντ.

Ακόμα έδωσε 8 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο κι είχε 4 κοψίματα.

Κάποια στιγμή, παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Καντέρ ο οποίος τελικά αποβλήθηκε μετά από την αψιμαχία που είχε με τον Γιάννη.

Αφορμή αποτέλεσε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Τούρκου σέντερ των Νικς στον Αντετοκούνμπο που δεν δόθηκε φάουλ με τον «Greek Freak» να ανταλλάσσει «γαλλικά» με τον αντίπαλό του, ο οποίος έκανε επιθετική κίνηση και αποβλήθηκε.

Πίσω από τον Giannis, έμεινε ο Μίντλετον με 25 πόντους.

Για τους Νικς, ξεχώρισε ο Κόρνετ, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, ενώ διπλός τελείωσε το παιχνίδι ο Βόνλε με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα

24-28, 53-48, 87-77, 112-96

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις