Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτό είναι το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη – Τι “έδειξε” η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη – Τι “έδειξε” η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου (pic)

Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, ήρθε σήμερα στο “φως” της δημοσιότητας. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», παρουσίασε για πρώτη φορά το σίδερο όπου οι δύο δράστες, χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια. Στη δημοσιότητα ήρθαν και  τα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης […]

Ελένη σίδερο

Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, ήρθε σήμερα στο “φως” της δημοσιότητας.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», παρουσίασε για πρώτη φορά το σίδερο όπου οι δύο δράστες, χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια.

Στη δημοσιότητα ήρθαν και  τα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Αυτό, την ώρα που οι Αρχές περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους δυο κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με το τηλεφωνικό απόρρητο, η άτυχη φοιτήτρια το μοιραίο βράδυ είχε μιλήσει κυρίως με την καλύτερη της φίλη από το Διδυμότειχο.

Παράλληλα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στην κατ’αντιπαράστασή εξέτασή τους από την ανακρίτρια Ρόδου, οι κατηγορούμενοι είχαν υποστηρίξει ότι το θύμα είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα βότκας.

Ωστόσο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι το αλκοόλ που υπήρχε μέσα στον οργανισμό της ήταν μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο. Το ποσοστό αυτό δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Την ίδια στιγμή διαπιστώνεται ότι η άτυχη φοιτήτρια είχε συνομιλήσει την τελευταία νύχτα της ζωής της με μια κολλητή της φίλη.

Την  επομένη ημέρα – δηλαδή στις 28 Νοεμβρίου – τον αριθμό της καλούν οι γονείς της και φίλοι της, που την αναζητούσαν.

Οι ανακριτικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν τα αποτελέσματα από τη άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δυο κατηγορούμενων.

Προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιόν συνομίλησαν τηλεφωνικά τη νύχτα της δολοφονίας, αλλά και τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις