Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Τοπαλούδη και το σημείωμα στη σχολή (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Τοπαλούδη και το σημείωμα στη σχολή (vid)

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της. Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία. Ο δικηγόρος της […]

Τοπαλούδη Ελένη

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της.

Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα για την άρση όλων των κινητών τηλεφώνων αλλά και του σταθερού τηλεφώνου στο σπίτι όπου βιάστηκε και χτυπήθηκε η Ελένη.

Σκοπός να ερευνηθεί με ποια τρίτα πρόσωπα επικοινώνησαν οι δράστες πριν παραλάβουν την Ελένη με το άσπρο φορτηγάκι, αλλά και μετά τα τεκτενόμενα στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου.

Εγκατέλειψε τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου

Η οικογένεια του Αλβανού κατηγορούμενου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο. Η μητέρα του μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι γείτονες τους είναι σοκαρισμένοι.

Ο πατέρας της Ελένης πήρε σήμερα τη βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είχε περάσει σε 36 μαθήματα και ήταν στην τελική ευθεία για το πτυχίο της…

Οι συμφοιτητές της Ελένης έχουν αφήσει μια φωτογραφία της και λίγα λουλούδια στη σχολή τους. Στόλισαν το δέντρο με ευχές.

“Η Ελένη δεν πέθανε, είναι πάντα ζωντανή στη μνήμη μας» έγραψαν. Οι περισσότεροι φίλοι της θα επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις γιορτές. Εκείνη όχι.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις