Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέο “χτύπημα”: Η Παπέν γυμνή στο Βατικανό με ένα σταυρό στον ώμο
ΚΟΣΜΟΣ

Νέο “χτύπημα”: Η Παπέν γυμνή στο Βατικανό με ένα σταυρό στον ώμο

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε για ακόμη μία φορά το μοντέλο Μαρίζα Παπέν καθώς φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή έξω στο Βατικανό. Το μοντέλο που είχε σοκάρει όταν είχε φωτογραφηθεί έξω από την Αγία Σοφία δείχνοντας το αιδοίο της, τώρα επανέρχεται. Το μοντέλο του Playboy φωτογραφήθηκε αυτή την φορά γυμνό στο Βατικανό κουβαλώντας έναν μεγάλο σταυρό μπροστά από τον Ναό του […]

Παπέν Μαρίζα γυμνή

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε για ακόμη μία φορά το μοντέλο Μαρίζα Παπέν καθώς φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή έξω στο Βατικανό.

Το μοντέλο που είχε σοκάρει όταν είχε φωτογραφηθεί έξω από την Αγία Σοφία δείχνοντας το αιδοίο της, τώρα επανέρχεται.

Το μοντέλο του Playboy φωτογραφήθηκε αυτή την φορά γυμνό στο Βατικανό κουβαλώντας έναν μεγάλο σταυρό μπροστά από τον Ναό του Αγίου Μάρκου.

Οι αστυνομικοί μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, συνέλαβαν εκείνη τον φωτογράφο της και τους οδήγησαν στα κρατητήρια όπου παρέμειναν για 10 ώρες.

«Ακριβώς τη στιγμή που έβαζα το εσώρουχό μου δύο περιπολικά έφτασαν ξαφνικά και τέσσερις αστυνομικοί έφτασαν πεζή λέγοντας ‘τα διαβατήρια σας παρακαλώ’»περιέγραψε η Παπέν.

«Άλλη μία φορά πίσω από τα κάγκελα σε ένα μικροσκοπικό κελί».

Ο Αυστραλός φωτογράφος αποκάλυψε αργότερα ότι ο σταυρός με τον οποίο φωτογραφήθηκε το μοντέλο ήταν δημιουργία ενός φίλου του από το Μπαλί.

Πάντως δεν ήταν η μοναδική πόζα που έκανε το μοντέλο στην Ρώμη, καθώς η Πάπεν φωτογραφήθηκε γυμνή στο δρόμο περπατώντας και πάνω σε μία βέσπα.

Στο Βατικανό έβγαλε ακόμη μία φωτογραφία, δείχνοντας την πίσω όψη της.

Οι φωτογραφίες της κάνουν τον γύρο του κόσμου, όπως είχε κάνει και αυτή από την Αγία Σοφία, όπου επιδείκνυε τα γεννητικά της όργανα κάτω από την μαύρη μπούρκα της στην πόρτα του ναού.

https://www.instagram.com/p/BpQ9BpABRa2/?utm_source=ig_embed

Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις