Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Μαρίζα Πάπεν ξαναχτύπησε: Φορώντας μπούρκα, δείχνει τα γεννητικά της όργανα στην Αγιά Σοφιά
ΚΟΣΜΟΣ

Η Μαρίζα Πάπεν ξαναχτύπησε: Φορώντας μπούρκα, δείχνει τα γεννητικά της όργανα στην Αγιά Σοφιά

Το μοντέλο από την Αμβέρσα, Μαρίζα Πάπεν που έχει προκαλέσει με τις φωτογραφίες της πάνω από 50 χώρες τα τελευταία δυο χρόνια «χτύπησε» ξανά.  Τελευταίος σταθμός για το πρώην μοντέλο του Playboy ήταν η Κωνσταντινούπολη, όπου πόζαρε γυμνή από την μέση και κάτω στην είσοδο της Αγιά Σοφιάς, ένα θρησκευτικό ορόσημο που χτίστηκε το 537 […]

Το μοντέλο από την Αμβέρσα, Μαρίζα Πάπεν που έχει προκαλέσει με τις φωτογραφίες της πάνω από 50 χώρες τα τελευταία δυο χρόνια «χτύπησε» ξανά. 

Τελευταίος σταθμός για το πρώην μοντέλο του Playboy ήταν η Κωνσταντινούπολη, όπου πόζαρε γυμνή από την μέση και κάτω στην είσοδο της Αγιά Σοφιάς, ένα θρησκευτικό ορόσημο που χτίστηκε το 537 μ.Χ.

Σε μια φωτογραφία που σοκάρει η Μαρίζα φαίνεται να επιδεικνύει τα γεννητικά της όργανα κάτω από την μαύρη μπούρκα της στην πόρτα του ναού.

https://www.instagram.com/p/BpQ9BpABRa2/?hl=el&taken-by=marisapapen.for.real

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο blog της, η γυναίκα από το Βέλγιο, αποκάλυψε τι την ώθησε να πραγματοποιήσει την φωτογράφιση.

Όπως η ίδια ανέφερε το έκανε για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην τυραννία της θρησκείας.

https://www.instagram.com/p/BouMn2-BsP6/?hl=el&taken-by=marisapapen.for.real

Πέρυσι, μάλιστα, η αμφιλεγόμενη μπλόγκερ φυλακίστηκε όταν εθεάθη να ποζάρει γυμνή μπροστά σε έναν αρχαίο αιγυπτιακό ναό.

Επίσης, τον περασμένο Ιούνιο, προκάλεσε οργή, ποζάροντας ξανά γυμνή στο τείχος της Ιερουσαλήμ.

Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen instagram Αποτέλεσμα εικόνας για marisa papen Σχετική εικόνα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις