Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Το δαχτυλίδι που ο Σινάτρα πέταξε μπροστά στη Μπάρμπαρα και η ιστορική απάντησή της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το δαχτυλίδι που ο Σινάτρα πέταξε μπροστά στη Μπάρμπαρα και η ιστορική απάντησή της

Εκατό αντικείμενα από τη συλλογή του Φρανκ Σινάτρα, τα οποία φύλασσε μέχρι τον θάνατό της η τελευταία σύζυγός του Μπάρμπαρα, δημοπρατήθηκαν στη Νέα Υόρκη από τον οίκο Sotheby’s. Το σημαντικότερο κομμάτι της δημοπρασίας, ένα δακτυλίδι αρραβώνων το οποίο στολίζει ένα μεγάλο διαμάντι 20 καρατίων, πωλήθηκε αντί 1,7 εκατομμυρίου δολαρίων. Η δημοπρασία οργανώθηκε την περασμένη Τρίτη, ανακοίνωσε ο οίκος Sotheby’s που ανέλαβε την πώληση της συλλογής. Το δακτυλίδι […]

Φρανκ-Σινάτρα.jpg

Εκατό αντικείμενα από τη συλλογή του Φρανκ Σινάτρα, τα οποία φύλασσε μέχρι τον θάνατό της η τελευταία σύζυγός του Μπάρμπαρα, δημοπρατήθηκαν στη Νέα Υόρκη από τον οίκο Sotheby’s.

Το σημαντικότερο κομμάτι της δημοπρασίας, ένα δακτυλίδι αρραβώνων το οποίο στολίζει ένα μεγάλο διαμάντι 20 καρατίων, πωλήθηκε αντί 1,7 εκατομμυρίου δολαρίων.

Η δημοπρασία οργανώθηκε την περασμένη Τρίτη, ανακοίνωσε ο οίκος Sotheby’s που ανέλαβε την πώληση της συλλογής.

Αποτέλεσμα εικόνας για frank sinatra ring

Το δακτυλίδι ήταν το ένα από τα δύο που ο Σινάτρα πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι μπροστά στη Μπάρμπαρα, ζητώντας της να διαλέξει ποιο της άρεσε περισσότερο, χωρίς να κάνει κουβέντα για γάμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για frank sinatra barbara sinatra

«Εκείνη είπε: ‘σύμφωνοι, εγώ διαλέγω το διαμάντι και εσύ το δάκτυλο που θα το φορέσω’ και έτσι έγινε δακτυλίδι αρραβώνων», εξήγησε ο Κουίγκ Μπράνινγκ, αντιπρόεδρος και εδικός επί των κοσμημάτων του Sotheby’s.

Η Μπάρμπαρα και ο Σινάτρα παντρεύτηκαν το 1976.

Έμειναν 22 χρόνια παντρεμένοι. Ο τραγουδιστής του άλμπουμ «Ol’ Blue Eyes» πέθανε το 1998 και εκείνη σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 2017.

Ήταν ο τέταρτος και τελευταίος γάμος του διάσημου ηθοποιού και τραγουδιστή. Ο πρώτος ήταν το 1939.

Αποτέλεσμα εικόνας για frank sinatra
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις