Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καταδικάστηκε ο εργοδότης που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδικάστηκε ο εργοδότης που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά

Σε τρία χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 33χρονος εργοδότης που παραπέμφθηκε σε δική, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό πρώην εργαζομένου του σε πιτσαρία στην Επτάλοφο Θεσσαλονίκης. Ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι δύο τελευταίες πράξεις αφορούσαν τη χρήση σιδερογροθιάς με την οποία ο 33χρονος γρονθοκόπησε τον μηνυτή, […]

Ντελιβεράς ξυλοκοπήθηκε από πρώην εργοδότη

Σε τρία χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 33χρονος εργοδότης που παραπέμφθηκε σε δική, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό πρώην εργαζομένου του σε πιτσαρία στην Επτάλοφο Θεσσαλονίκης.

Ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι δύο τελευταίες πράξεις αφορούσαν τη χρήση σιδερογροθιάς με την οποία ο 33χρονος γρονθοκόπησε τον μηνυτή, προκαλώντας του κατάγματα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Φορώντας κολάρο, ο διανομέας κατέθεσε ότι άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από τον πρώην εργοδότη του, όταν μία μέρα τον ενημέρωσε ότι δεν θα πάει στη δουλειά εξαιτίας ασθένειας.

Όπως είπε, οι ύβρεις, οι απειλές και το γεγονός ότι δούλευε για ενάμιση μήνα ανασφάλιστος τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί.

«Έλεγε ότι “κρεμάς το μαγαζί” και απειλούσε ότι μόλις γυρίσει από την Ελβετία θα “δεις τι θα πάθεις”. Έφτασε στο σημείο να απειλεί τον 9χρονο γιο μου», κατέθεσε ο ίδιος.

Ο καταγγελλόμενος ξυλοδαρμός συνέβη την Δευτέρα, όταν ο διανομέας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, κοντά στην πιτσαρία.

Την ώρα που περίμενε την Τροχαία, εμφανίστηκε ο 33χρονος και τον γρονθοκόπησε.

«Προσπάθησα να αμυνθώ και τον σκούντηξα στο στήθος. Εκείνος πήγε στο μαγαζί του, πήρε την σιδερογροθιά και επέστρεψε συνεχίζοντας τα χτυπήματα», περιέγραψε.

Η συνήγορος υπεράσπισης δεν αμφισβήτησε την πράξη, δηλώνοντας ότι ο εντολέας της έχει μετανοήσει.

Ισχυρίστηκε πως μεταξύ των δύο ανδρών προηγήθηκε εκατέρωθεν αποστολή υβριστικών μηνυμάτων.

Οι ισχυρισμοί δεν έπεισαν το δικαστήριο που καταδίκασε τον 33χρονο σε φυλάκιση τριών χρόνων και επιπλέον σε χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ, ποινή κατά της οποίας ασκήθηκε έφεση.

Δείτε ακόμη:

Ντελιβεράς

Απαντά ο εργοδότης που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τον ντελιβερά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις