Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Διέλυσαν” το μαγαζί του εργοδότη που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Διέλυσαν” το μαγαζί του εργοδότη που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά (vid)

Μεγάλες διαστάσεις τείνει να λάβει το θέμα του άγριου ξυλοδαρμού ενός διανομέα φαγητού από τον πρώην εργοδότη του, στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία του πρώτου, ότι ο εργοδότης τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο πρόσωπο και τον έστειλε στο νοσοκομείο, με πολύ σοβαρά τραύματα. Ο ντελιβεράς κατήγγειλε πως ο πρώην εργοδότης του τον είχε […]

Ξυλοκοπημένος ντελιβεράς

Μεγάλες διαστάσεις τείνει να λάβει το θέμα του άγριου ξυλοδαρμού ενός διανομέα φαγητού από τον πρώην εργοδότη του, στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία του πρώτου, ότι ο εργοδότης τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο πρόσωπο και τον έστειλε στο νοσοκομείο, με πολύ σοβαρά τραύματα.

Ο ντελιβεράς κατήγγειλε πως ο πρώην εργοδότης του τον είχε απειλήσει και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά του.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας τον συνάντησε τυχαία στον δρόμο, και σύμφωνα με την καταγγελία, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε.

«Δούλευα περίπου ένα μήνα στην πιτσαρία στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν μια μέρα αρρώστησα και -με χαρτί γιατρού- τηλεφώνησα και ενημέρωσα πως θα απουσιάσω από την εργασία μου», ανέφερε ο ντελιβεράς.

Ο Τάσος Τοπαλίδης περιέγραψε ποια ήταν η αντίδραση του εργοδότη του όταν έμαθε πως δεν θα πήγαινε στη δουλειά λόγω ασθένειας.

Ο ντελιβεράς ανέφερε πως αρχικά ο εργοδότης τον πήρε τηλέφωνο, στη συνέχεια τον απειλούσε και τον πίεζε να πάει δουλειά, λέγοντάς του πως δεν έχει άλλον να καλύψει τη θέση.

«Συνέχισε με απειλητικά μηνύματα και με έβριζε. Έβριζε και το 9χρονο παιδί μου, το απειλούσε. Πήγα στην αστυνομία με το κινητό μου για να καταγραφούν όλα», ανέφερε ο ντελιβεράς.

foto-dianomeas1

Όπως αναφέρει το «Έθνος», το θέμα πήρε μεγάλη έκταση τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η κατάσταση εκτραχύνθηκε.

Άγνωστοι με λοστούς έσπασαν την τζαμαρία και προκάλεσαν υλικές ζημιές στην πιτσαρία του καταστηματάρχη.

Ο ίδιος πάντως, είχε αναφέρει πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, αλλά ότι ο ντελιβεράς τού είχε επιτεθεί πρώτος και ότι εκείνος αναγκάστηκε να αμυνθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις