Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Στην Αθήνα ο Γίργκεν Μπανσέρους, «πατέρας» του δημοφιλούς Κλουζ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στην Αθήνα ο Γίργκεν Μπανσέρους, «πατέρας» του δημοφιλούς Κλουζ

Ο Γίργκεν Μπανσέρους, ένας από τους διασημότερους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας και «πατέρας» του δημοφιλούς ντετέκτιβ Κλουζ, επισκέπτεται την Αθήνα. Ο δημοφιλής συγγραφέας είναι καλεσμένος της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων, για να συναντήσει τους μικρούς του αναγνώστες και να μοιραστεί μαζί τους όλα τα τελευταία νέα για τον αγαπημένο τους Κλουζ. […]

Γίργκεν Μπανσέρους 1

Ο Γίργκεν Μπανσέρους, ένας από τους διασημότερους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας και «πατέρας» του δημοφιλούς ντετέκτιβ Κλουζ, επισκέπτεται την Αθήνα.

Ο δημοφιλής συγγραφέας είναι καλεσμένος της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων, για να συναντήσει τους μικρούς του αναγνώστες και να μοιραστεί μαζί τους όλα τα τελευταία νέα για τον αγαπημένο τους Κλουζ.

Ο ντετέκτιβ που πληρώνεται σε τσίχλες και γάλα

Ο Κλουζ είναι ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου, ο οποίος όμως σίγουρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ενήλικους συναδέλφους του. Λατρεύει τη δουλειά του και δεν μπορεί χωρίς αυτήν.

Κι επειδή είναι καλός ντετέκτιβ, δεν το βάζει κάτω με την πρώτη δυσκολία, επιμένει και στο τέλος ρίχνει φως ακόμα και στα πιο σκοτεινά μυστήρια. Νέες λοιπόν υποθέσεις φτάνουν στα χέρια του κάθε λίγο και λιγάκι.

Οι πελάτες του μένουν πάντα ικανοποιημένοι και τον πληρώνουν καλά για τις υπηρεσίες του. Σε τσίχλες, που είναι το πρώτο μεγάλος πάθος του. Κι όχι όποιες κι όποιες τσίχλες, αλλά τις Κάρπεντερ, τις καλύτερες τσιχλόφουσκες στον κόσμο.

Το δεύτερο μεγάλο πάθος στη ζωή του Κλουζ είναι το γάλα.

Κυριακή στις 12:00 στο Δαναό

Ο συγγραφέας θα περιμένει μικρούς και μεγάλους την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 12 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ (Λ. Κηφισίας 109), με πολλές εκπλήξεις και συλλεκτικά δώρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Εμψυχώνει η ηθοποιός Ειρήνη Κουμπαρούλη, ενώ τη διαδοχική μετάφραση θα κάνει η μεταφράστρια Δαρεία Τζαννετάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις