Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μαθήτρια σε αναπηρικό αμαξίδιο καταγγέλλει: “Με έκλεισαν έξω”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαθήτρια σε αναπηρικό αμαξίδιο καταγγέλλει: “Με έκλεισαν έξω”

Μαθήτρια εσπερινού λυκείου στην Ηγουμενίτσα, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, καταγγέλλει ότι τις τελευταίες ημέρες είναι αδύνατη η πρόσβασή της στο σχολείο Όπως αναφέρει, έχουν βάλει λουκέτο στην καγκελόπορτα της εισόδου που είναι πιο προσβάσιμη για άτομα με αναπηρία. Συγκεκριμένα, έγραψε στο Facebook: «Για να πάρω το χαρτί του λυκείου φτύνω αίμα στην κυριολεξία […]

Μαθήτρια εσπερινού λυκείου στην Ηγουμενίτσα, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, καταγγέλλει ότι τις τελευταίες ημέρες είναι αδύνατη η πρόσβασή της στο σχολείο

Όπως αναφέρει, έχουν βάλει λουκέτο στην καγκελόπορτα της εισόδου που είναι πιο προσβάσιμη για άτομα με αναπηρία.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Facebook:

«Για να πάρω το χαρτί του λυκείου φτύνω αίμα στην κυριολεξία με χιλιάδες εμπόδια που μου βάζουν. Διανύω 60 χιλιόμετρα καθημερινά δύο μέρες τώρα, το σχολείο έχει λουκέτο στην εξωτερική καγκελόπορτα ενώ έχουν μάθημα κανονικά το εσπερινό λύκειο Ηγουμενίτσας στο να μπω στο χώρο του σχολείου.

Ή θα πρέπει να πηδήξω την καγκελόπορτα ή να πέσω στα τέσσερα και να αρχίσω να σέρνομαι στα σκαλιά από την κύρια είσοδο. Κάτι μου λέει ότι παίρνω και της απουσίες κανονικά.

Φαίνεται τα άτομα που είναι ΑΜΕΑ έχουν γεννηθεί για να μαρτυρούν στην αρρωστημένη εκπαίδευση που δυστυχώς έχουμε. Εγώ προσωπικά όσα λουκέτα και να μου βάλεις όσα εμπόδια τα σπάω έτσι έχω μάθει να παλεύω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Δείτε την ανάρτηση της Βούλας στο Facebook:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις