Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στην Κυπαρισσία μετά την ανείπωτη τραγωδία – Η μητέρα του ενός εργαζόταν στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στην Κυπαρισσία μετά την ανείπωτη τραγωδία – Η μητέρα του ενός εργαζόταν στο νοσοκομείο

Πένθος στην Κυπαρισσία – Όλοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση Μια επιπολαιότητα, έστειλε στον θάνατο τρία μικρά παιδιά, που δεν πρόλαβαν να ζήσουν τίποτα. Οι τρεις 15χρονοι από την Κυπαρισσία βρήκαν χθες το πρωί τραγικό θάνατο σε τροχαίο. Η τοπική κοινωνία πενθεί, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στις οικογένειες των τριών μαθητών. Ο θάνατος, […]

Κυπαρισσία

Πένθος στην Κυπαρισσία – Όλοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση

Μια επιπολαιότητα, έστειλε στον θάνατο τρία μικρά παιδιά, που δεν πρόλαβαν να ζήσουν τίποτα.

Οι τρεις 15χρονοι από την Κυπαρισσία βρήκαν χθες το πρωί τραγικό θάνατο σε τροχαίο.

Η τοπική κοινωνία πενθεί, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στις οικογένειες των τριών μαθητών.

Ο θάνατος, ήρθε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μια στιγμή που οι τρεις μαθητές είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο τους για να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

Μια κοπάνα που μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκε σε τραγωδία. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος, στην περιοχή της Τερψιθέας.

Στην παρέα των 15χρονων υπήρχε ακόμη ένα παιδί, φίλος ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ακολουθήσει και επέστρεψε στο σχολείο.

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε ολοσχερώς.

Οι δυο είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή επί τόπου ενώ ο τρίτος ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι που φέρεται να ήταν και οδηγός ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος.

Στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα χειρουργήθηκε αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Η μητέρα του ενός που εργάζεται στο νοσοκομείο όταν ενημερώθηκε για το δυστύχημα δεν σκέφτηκε ποτέ ότι μέσα στους τρεις νεαρούς θα βρίσκεται και το παιδί της, αφού ήξερε πως εκείνο ήταν στο σχολείο.

Από τη σύγκρουση είχαν παραμορφωθεί τόσο πολύ τα χαρακτηριστικά τους που ούτε οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους αναγνωρίσουν.

Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του στον Alpha και ο διευθυντής του σχολείου των τριών μαθητών κ. Δημήτρης Δράκος

«Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ’ ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά».

Ο κ. Δράκος ανέφερε ότι οι μαθητές έκαναν κοπάνα και επισήμανε: «Οι τρεις μαθητές της πρώτης τάξης πήγαν στην αίθουσά τους για το μάθημα της πρώτης ώρας αλλά μετά έφυγαν. Όπως μάθαμε πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα τους ενός, κρυφά. Οδηγώντας στην Εθνική Κυπαρισσίας-Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το δυστύχημα. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο και αυτό είναι που με εκπλήσσει».

Ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Γιώργος Σταματόπουλος ανέφερε ότι ακόμη και όταν τα παιδιά παίρνουν αποβολή πρέπει να παραμένουν στο σχολείο. Επισήμανε ότι οι τρεις μαθητές που ήταν από τα πιο ήσυχα παιδιά, πήραν κρυφά το αυτοκίνητο και χωρίς δίπλωμα βγήκαν στην εθνική αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος έπεσε σα βόμβα στο 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που φοιτούσαν τα τρία 15χρονια αγόρια.

Oι 15χρονοι Ενρίκο Μπουζάνι με καταγωγή από την Αλβανία, ο Νίκος Τριαλλώνας από την Ελλάδα και ο Χρήστος Μερτάι από τη Βουλγαρία ήταν πολύ καλοί φίλοι που είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας.

Θεωρούνταν μάλιστα και ταλέντα για την ηλικία τους. Ήταν φίλαθλοι του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος λόγω Μέσι και Ρονάλντο αντίστοιχα.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά τους τρεις αθλητές 

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις