Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βαρύ πένθος στην Κυπαρισσία – “Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά”, λέει ο διευθυντής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύ πένθος στην Κυπαρισσία – “Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά”, λέει ο διευθυντής

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος, για τους 15χρονους που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία. Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ο 15χρονος Ενρίκο με το αυτοκίνητο του πατέρα του στους δύο φίλους του, τον 15χρονο Νίκο Τριαλώνα και τον 15χρονο Βούλγαρο Χρήστο Μερτάι. Εκείνοι ενθουσιάστηκαν κι αμέσως θέλησαν να […]

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος, για τους 15χρονους που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία.

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ο 15χρονος Ενρίκο με το αυτοκίνητο του πατέρα του στους δύο φίλους του, τον 15χρονο Νίκο Τριαλώνα και τον 15χρονο Βούλγαρο Χρήστο Μερτάι.

Εκείνοι ενθουσιάστηκαν κι αμέσως θέλησαν να μπουν μέσα και να πάνε βόλτα που απέβη μοιραία.

Στις 10:00 περίπου το πρωί ο 15χρονος Ενρίκο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με διερχόμενο ημιφορτηγό που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που το όχημα των νεαρών έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι δύο συνεπιβάτες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου όπου μετά από λίγες ώρες κατέληξε.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι ότι οι γονείς δεν ειδοποιήθηκαν από το σχολείο, ενώ τα παιδιά έφυγαν.

“Δεν αναγνωρίζονταν”

«Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ’ ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά», ανέφερε ο Δημήτρης Δράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

«Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα», πρόσθεσε ο κ. Δράκος.

Τα τρία άτυχα παιδιά

Πρόκειται για τους Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι. Οι τρεις φίλοι είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας.

Είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κυπαρισσίας

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις