Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρέθηκαν τα εργαλεία με τα οποία εκτέλεσαν τον Κασόγκι (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκαν τα εργαλεία με τα οποία εκτέλεσαν τον Κασόγκι (pics)

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την εκτέλεση του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι , φέρνει στη δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα Sabah. Συγκεκριμένα, φέρνει στο «φως» τη δράση της 15μελους ομάδας των Σαουδαραβών που ανέλαβαν και υλοποίησαν την «ανάκριση». Η τουρκική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες από τον έλεγχο των αποσκευών των εκτελεστών του Κασόγκι στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Στις φωτογραφίες […]

Κασόγκι

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την εκτέλεση του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι , φέρνει στη δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα Sabah.

Συγκεκριμένα, φέρνει στο «φως» τη δράση της 15μελους ομάδας των Σαουδαραβών που ανέλαβαν και υλοποίησαν την «ανάκριση».

Η τουρκική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες από τον έλεγχο των αποσκευών των εκτελεστών του Κασόγκι στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

Στις φωτογραφίες φαίνονται σύριγγες, ψαλίδια, συρραπτικά, νυστέρια, τέιζερ, μηχανισμός μπλοκαρισμού σήματος ασυρμάτων και ένας απινιδωτής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι φωτογραφίες προέρχονται από το μηχάνημα των ακτίνων Χ που σκάναρε τις αποσκευές των 15 κατά την αναχώρησή τους από την Τουρκία.

foto-kasogi-1 foto-kasogi-3

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται, επίσης, ότι ο έλεγχος δεν έδειξε την παρουσία κάποιου τμήματος της σορού του δημοσιογράφου.

Οι εκτελεστές του είχαν, επίσης, μαζί τους 10 τηλέφωνα και πέντε ασυρμάτους με ασύρματους μηχανισμούς επικοινωνίας.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών ενισχύει το σενάριο της προσχεδιασμένης εκτέλεσης από το Ριάντ και όχι μιας ανάκρισης που «στράβωσε».

foto-kasogi-2
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις