Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το έξυπνο, άκρως πρωτότυπο κινητό που κατάφερε να “σοκάρει” την αγορά
PLUS

Το έξυπνο, άκρως πρωτότυπο κινητό που κατάφερε να “σοκάρει” την αγορά

Η κινεζική εταιρία ανάπτυξης έξυπνων κινητών τηλεφώνων Royole, που έχει την έδρα της στην πόλη Σεντζέν, παρουσίασε ένα ευλύγιστο έξυπνο κινητό τηλέφωνο. Πρόκειται για έναν συνδυασμό έξυπνου κινητού και υπολογιστή τάμπλετ, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της, Λιου Ζιχόνγκ. Το smartphone έχει οθόνη 7,8 ιντσών (19,8 εκατοστών), όταν είναι ξεδίπλωτο, αλλά όταν διπλώνει, εμφανίζει τρεις οθόνες: μία μπροστά, […]

Το έξυπνο, άκρως πρωτότυπο κινητό που σόκαρε την αγορά

Η κινεζική εταιρία ανάπτυξης έξυπνων κινητών τηλεφώνων Royole, που έχει την έδρα της στην πόλη Σεντζέν, παρουσίασε ένα ευλύγιστο έξυπνο κινητό τηλέφωνο.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό έξυπνου κινητού και υπολογιστή τάμπλετ, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της, Λιου Ζιχόνγκ.

Το smartphone έχει οθόνη 7,8 ιντσών (19,8 εκατοστών), όταν είναι ξεδίπλωτο, αλλά όταν διπλώνει, εμφανίζει τρεις οθόνες: μία μπροστά, μία πίσω και μία στη ράχη.

Αποτέλεσμα εικόνας για FlexPai Αποτέλεσμα εικόνας για FlexPai

«Η οθόνη του κινητού είναι ευλύγιστη» ενώ το έξυπνο αυτό κινητό διατέθηκε μερικώς χθες στην αγορά και θα είναι πλήρως διαθέσιμο, από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Το τηλέφωνο, με την ονομασία FlexPai, άρχισε να πωλείται στην Κίνα την 1η Νοεμβρίου σε τιμές 1.290 έως 1.863 δολαρίων (ανάλογα με τη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο του), σύμφωνα με το BBC.

Αποτέλεσμα εικόνας για FlexPai

Η παρουσίαση της νέας συσκευής προκάλεσε ένα σοκ στην αγορά, καθώς οι αναλυτές θεωρούσαν σίγουρο ότι οι πρώτες που θα λανσάριζαν ένα τέτοιο τηλέφωνο που διπλώνει θα ήταν οι κορεάτικες εταιρείες.

To FlexPai χρησιμοποιεί ως λειτουργικό σύστημα μια έκδοση του Android, ενώ ζυγίζει 320 γραμμάρια, είναι συνεπώς τουλάχιστον κατά 50% βαρύτερο από το Galaxy Note 9 ή το iPhone XS Max.

Αποτέλεσμα εικόνας για FlexPai

Οι αναλυτές θεωρούν ότι δύσκολα το FlexPai θα γίνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, παρόλα αυτά είναι εντυπωσιακό στη σύλληψη και στην εμφάνιση.

«Είναι εντυπωσιακό ότι κάποιος που δεν έχεις ξανακούσει, κάνει πρώτος κάτι τέτοιο», δήλωσε η Καρολίνα Μιλανέζι της εταιρείας συμβούλων Creative Strategies.

Αξιοσημείωτο είναι πως η εταιρεία μετρά μόνο έξι χρόνια λειτουργίας.

Δείτε την απολύτως πρωτότυπη συσκευή στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις