Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παρέμβαση “έπος” – Viral ο μπαμπάς τερματοφύλακα που “κοιμόταν όρθιος”
ΚΟΣΜΟΣ

Παρέμβαση “έπος” – Viral ο μπαμπάς τερματοφύλακα που “κοιμόταν όρθιος”

Τα πυρά των χρηστών του διαδικτύου δέχεται ο μπαμπάς που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, το οποίο κυριολεκτικά κάνει τον γύρο του κόσμου! Ο Βρετανός πατέρας, που δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο δικός του «πασάς» θα χάσει, έσπρωξε τον τερματοφύλακα γιο του, ώστε να αποκρούσει το γκολ που έφτανε στα δίχτυα του. Στο βίντεο που τραβήχτηκε […]

μπαμπάς

Τα πυρά των χρηστών του διαδικτύου δέχεται ο μπαμπάς που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, το οποίο κυριολεκτικά κάνει τον γύρο του κόσμου!

Ο Βρετανός πατέρας, που δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο δικός του «πασάς» θα χάσει, έσπρωξε τον τερματοφύλακα γιο του, ώστε να αποκρούσει το γκολ που έφτανε στα δίχτυα του.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός παιδικού αγώνα ποδοσφαίρου στην πόλη Αμπερίστγουιθ της Ουαλίας, ο μικρούλης εμφανίζεται να στέκεται στη μία άκρη του τέρματος.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένος.

Ο μπαμπάς του όμως, δεν έπαιρνε τα μάτια του από τη μπάλα. Καθώς ήταν πολύ κοντά στον μικρό, του φώναζε να έχει το νου του στην μπάλα, αλλά το εξάχρονο αγοράκι «πέρα βρέχει».

Τότε ήρθε η στιγμή που ο μπαμπάς κατάλαβε πως εξάντλησε τα ήπια μέσα και έδωσε μια σπρωξιά που έχει ως αποτέλεσμα να αποκρούσει τελικά ο μικρούλης την μπάλα – λίγο επώδυνα βέβαια.

Μιλώντας στο BBC, ο πατέρας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και απάντησε στα επικριτικά σχόλια ορισμένων χρηστών των social media, που τον χαρακτήριζαν «αδίστακτο», «καταπιεστικό» και «κακό πατέρα». «Όλη η δράση ήταν στην άκρη του γηπέδου και ο γιος μου δεν είχε τίποτα να κάνει.

Γι’ αυτό πλησίασα στο τέρμα του ώστε να του μιλάω και να τον κρατάω συγκεντρωμένο. Όταν είδα τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας να πλησιάζει, πάνω στην έξαψη της στιγμής προσπάθησα να τον καθοδηγήσω ώστε να πάρει τη σωστή θέση στο τέρμα και εκείνος έπεσε», εξήγησε ο μετανιωμένος μπαμπάς.

Για την ιστορία, το γκολ μπήκε λίγες στιγμές αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις