Αθήνα

°C

Πέμπτη

23

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο απαγωγέας της Λάρνακας αρνείται ότι νάρκωσε τους δύο μαθητές
ΚΟΣΜΟΣ

Ο απαγωγέας της Λάρνακας αρνείται ότι νάρκωσε τους δύο μαθητές

  Απαγγέλθηκαν σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, τέσσερις κατηγορίες εναντίον του 35χρονου Γιώργου Νικολάου, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής δύο 11χρονων μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις δύο από αυτές. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης – για τον κάθε ένα από […]

 

Απαγγέλθηκαν σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, τέσσερις κατηγορίες εναντίον του 35χρονου Γιώργου Νικολάου, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής δύο 11χρονων μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις δύο από αυτές.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης – για τον κάθε ένα από τους δύο μαθητές – απάντησε αρνητικά, ενώ στην κατηγορία για απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό – για τον κάθε ένα από τους μαθητές – απάντησε καταφατικά.

Το δικαστήριο όρισε τις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2019 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις δύο κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα τελεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου ο ύποπτος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.

Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο ύποπτος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις