Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το καλύτερο κουστούμι Halloween 2018 είναι ό,τι πιο μακάβριο έχετε δει (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Το καλύτερο κουστούμι Halloween 2018 είναι ό,τι πιο μακάβριο έχετε δει (vid)

To βραβείο της πιο ευφάνταστης στολής για το φετινό Halloween ανήκει στη μικρούλα Μάγια και ομολογουμένως παγώνει το αίμα. Το δίχρονο κορίτσι φόρεσε την μακάβρια στολή που της έφτιαξε η μαμά της, έκλεψε την παράσταση και έγινε viral.  Η μικρούλα Μάγια από τις Φιλιππίνες βγήκε για trick-or-treat ντυμένη με ένα λουλουδάτο φόρεμα και κέντρισε την προσοχή, όχι μόνο […]

To βραβείο της πιο ευφάνταστης στολής για το φετινό Halloween ανήκει στη μικρούλα Μάγια και ομολογουμένως παγώνει το αίμα. Το δίχρονο κορίτσι φόρεσε την μακάβρια στολή που της έφτιαξε η μαμά της, έκλεψε την παράσταση και έγινε viral. 

Η μικρούλα Μάγια από τις Φιλιππίνες βγήκε για trick-or-treat ντυμένη με ένα λουλουδάτο φόρεμα και κέντρισε την προσοχή, όχι μόνο των γειτόνων της στην πόλη Παρανάκε, αλλά και χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου, που παρακολούθησαν και έκαναν share στο βίντεο που ανέβασε στα social media η μαμά της. 

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν φυσικά ο σχεδιασμός του φορέματος, που έδινε την ψευδαίσθηση ότι το κοριτσάκι κρατούσε το κομμένο κεφάλι του σε ένα πιάτο. 

Μετά την προσοχή που προσέλκυσε η στολή της κόρης της στα social media, με το κλιπ να συγκεντρώνει πολλές χιλιάδες views, η μαμά της Μάγια, Κριστάλ Χουάνγκ, δήλωσε σε εφημερίδα της Μανίλας: 

 «Ναι εγώ έφτιαξα την στολή του ακέφαλου κοριτσιού. Η Μάγια ήταν ενθουσιασμένη με την προετοιμασία της στολής και δεν φοβόταν καθόλου, αφού είχε καταλάβει απόλυτα ότι ήταν κάτι ψεύτικο. Όπου κι αν πηγαίναμε τραβούσαμε τα βλέμματα. Ήταν εκπληκτικό». 

https://www.instagram.com/p/BpbQuW2l54t/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις