Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αδιανόητο: Δικογραφία σε βάρος του Κατσίφα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο: Δικογραφία σε βάρος του Κατσίφα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία

Για πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, σχολιάζοντας την αδιανόητη πρωτοβουλία των αλβανικών αρχών να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεκρού ομογενούς. Η αλβανική Δικαιοσύνη έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και ο δικηγόρος ζητά την αντίδραση του νομικού κόσμου […]

Για πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, σχολιάζοντας την αδιανόητη πρωτοβουλία των αλβανικών αρχών να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεκρού ομογενούς.

Η αλβανική Δικαιοσύνη έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και ο δικηγόρος ζητά την αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσίφας, μεταβαίνει αυτή την ώρα στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία, που θα επιτρέψει και την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια.

Παραμένει άγνωστο εάν τελικά παραδοθεί σήμερα στην οικογένεια η σορός του ομογενούς ή αν θα συνεχιστεί η κωλυσιεργία των αλβανικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα Τίρανα φοβούνται ότι η κηδεία του Κωνσταντίνα Κατσίφα θα μετατραπεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις