Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Το στυλ των φρυδιών που σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη
ΓΥΝΑΙΚΑ

Το στυλ των φρυδιών που σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη

Νέα έρευνα έρχεται να δείξει ότι τα φρύδια μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες.  Ναι, τα πυκνά φρύδια είναι σημάδι νιότης.. H αλλαγή αντίθεσης στα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ένα από τα βασικά πράγματα που λαμβάνουν υπόψη οι άνθρωποι, όταν προσπαθούν να μαντέψουν την ηλικία μίας γυναίκας. Όσο ο ανθρώπινος οργανισμός γερνάει, τόσο τα φρύδια γίνονται πιο λεπτά και […]

Νέα έρευνα έρχεται να δείξει ότι τα φρύδια μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες.  Ναι, τα πυκνά φρύδια είναι σημάδι νιότης..

H αλλαγή αντίθεσης στα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ένα από τα βασικά πράγματα που λαμβάνουν υπόψη οι άνθρωποι, όταν προσπαθούν να μαντέψουν την ηλικία μίας γυναίκας.

Όσο ο ανθρώπινος οργανισμός γερνάει, τόσο τα φρύδια γίνονται πιο λεπτά και τα χείλη λιγότερο κόκκινα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μικρότερη αντίθεση μεταξύ των χαρακτηριστικών και του δέρματος.

Η έρευνα τονίζει ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος υποσυνείδητα αντιλαμβάνεται την αντίθεση αυτή και είναι βασικό κριτήριο για να προκαθορίσει την ηλικία ενός προσώπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις