Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / BBC: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ (pics-vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BBC: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ (pics-vids)

Νεκρός φέρεται να είναι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του βρετανικού δικτύου BBC Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης των “αλεπούδων”,  Vichai Srivaddhanaprabha, συνετρίβη υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium. Άγνωστο πόσοι επέβαιναν. Το ΒΒC […]

Νεκρός φέρεται να είναι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του βρετανικού δικτύου BBC

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης των “αλεπούδων”,  Vichai Srivaddhanaprabha, συνετρίβη υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium. Άγνωστο πόσοι επέβαιναν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Vichai Srivaddhanaprabha

Το ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου, αλλά μέχρι στιγμής οι αρχές καθώς και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, αναφέρει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Vichai Srivaddhanaprabha

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».

Ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για σπέκουλα από όσους αναφέρονται σε τραυματίες από το ατύχημα, από τη στιγμή που δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Επίσης λέει ότι τα περισσότερα μέλη της οικογένειας του ιδιοκτήτη της Λέστερ είναι τώρα στην Ταϊλάνδη.

Τα τελευταία πλάνα του ελικοπτέρου του Vichai Srivaddhanaprabha λίγο πριν αυτό συντριβεί έξω από το γήπεδο της Λέστερ μετέδωσε σε ζωντανά κάλυψη το “BT Sport”. Την ώρα που παιζόταν η εκπομπή μετά την αναμέτρηση της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ το ελικόπτερο ετοιμαζόταν να απογειωθεί.

Έτσι, διέκοψαν τη ζωντανή μετάδοση για να δείξουν την απογείωση του ελικοπτέρου.

Χωρίς να το γνωρίζει το “BT Sport” κατέγραφε τα τελευταία δευτερόλεπτα της μοιραίας πτήσης.

Παίκτες και οπαδοί ξέσπασαν σε κλάματα

Οπαδοί, αλλά και παίκτες της ομάδας σοκαρίστηκαν με κάποιους να ξεσπούν σε κλάματα, καθώς οι καπνοί ήταν ορατοί από το γήπεδο.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον τερματοφύλακα της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ να παρακολουθεί την επιχείρηση των σωστικών δυνάμεων με δάκρυα στα μάτια.

https://twitter.com/DLRbrts/status/1056273992389148673

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις