Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 34χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο από υπερβολική χρήση του δονητή “λαγουδάκι”
ΚΟΣΜΟΣ

34χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο από υπερβολική χρήση του δονητή “λαγουδάκι”

H Nadia Bokody από το Σίδνεϊ διατηρεί στήλη για το σεξ στην ιστοσελίδα www.mamamia.com.au και είναι διάσημη στη χώρα της. Πρόσφατα χωρισμένη και έχοντας μείνει καιρό μακριά από το σεξ, αποφάσισε να αναζητήσει την ικανοποίηση στα σεξουαλικά βοηθήματα. Για πρώτη φορά στη ζωή της, όπως λέει, αγόρασε έναν δονητή-λαγουδάκι. «Είχε περάσει καιρός από την τελευταία […]

H Nadia Bokody από το Σίδνεϊ διατηρεί στήλη για το σεξ στην ιστοσελίδα www.mamamia.com.au και είναι διάσημη στη χώρα της.

Πρόσφατα χωρισμένη και έχοντας μείνει καιρό μακριά από το σεξ, αποφάσισε να αναζητήσει την ικανοποίηση στα σεξουαλικά βοηθήματα.

Για πρώτη φορά στη ζωή της, όπως λέει, αγόρασε έναν δονητή-λαγουδάκι.

«Είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που έκανα σεξ. Αλλά δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να γνωρίσω κάποιον νέο σύντροφο, έτσι μετά από έρευνα στο διαδίκτυο αποφάσισα να αγοράσω έναν δονητή», αναφέρει η 34χρονη στην Mirror Online.

«Τον λάτρεψα. Απέκτησα εμμονή με τη χρήση του και το πόσο εύκολα και γρήγορα με έκανε να αισθάνομαι ευχαρίστηση έπειτα από μήνες σε έναν γάμο χωρίς σεξ. Ήταν απίστευτα λυτρωτικό».

Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός της που η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όπως λέει.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ένας πυελικός πόνος την οδήγησε στο γιατρό για εξετάσεις. Ο πόνος οφειλόταν σε ρήξη του κόλπου της που προκλήθηκε από την υπερβολική χρήση του βοηθήματος, καθώς όπως είπε το χρησιμοποιούσε έξι φορές την ημέρα, κάθε μέρα!

«Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι ο πόνος ήταν αποτέλεσμα της υπερβολικής χρήσης του δονητή μου! Ήταν ξεκαρδιστικό και συνάμα ντροπιαστικό», λέει.

Ο γυναικολόγος της απαγόρευσε να χρησιμοποιεί το νέο της παιχνίδι για ένα διάστημα ώστε να αναρρώσει, ενώ η ίδια σε βίντεο που δημοσίευσε συμβούλευσε τις γυναίκες να απολαμβάνουν τα «παιχνίδια» τους με μέτρο, ενώ τους συνέστησε να αποφεύγουν τη λειτουργία τούρμπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις