Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρικιαστικό βίντεο: Πιτ Μπουλ δαγκώνει αλύπητα κοριτσάκι, μπροστά στη μητέρα
ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό βίντεο: Πιτ Μπουλ δαγκώνει αλύπητα κοριτσάκι, μπροστά στη μητέρα

Η 8χρονη Χατιτσέ Αιτογκτσού περίμενε στη στάση το σχολικό της στο Κιρεσεχίρ στην Τουρκία Ξαφνικά εμφανίζονται δυο σκυλιά και το ένα που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν πιτ μπουλ άρχισε να κυνηγάει το κοριτσάκι. Το έφτασε στη μέση του δρόμου, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει. Έκλεισε τα σαγόνια του γύρω από το […]

Η 8χρονη Χατιτσέ Αιτογκτσού περίμενε στη στάση το σχολικό της στο Κιρεσεχίρ στην Τουρκία

Ξαφνικά εμφανίζονται δυο σκυλιά και το ένα που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν πιτ μπουλ άρχισε να κυνηγάει το κοριτσάκι.

Το έφτασε στη μέση του δρόμου, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει. Έκλεισε τα σαγόνια του γύρω από το κεφάλι του μικρού παιδιού και δάγκωνε αλύπητα.

Από τις κραυγές της μικρής η μητέρα της Σινέμ 26 ετών, κατέβηκε από το σπίτι και με κάθε μέσο προσπάθησε να απεγκλωβίσει τη μικρή. Αλλά δεν τα κατάφερε.

Περαστικοί έσπευσαν σε βοήθεια του κοριτσιού και άρχισαν να χτυπάνε το σκύλο ο οποίος όμως δεν άνοιγε το στόμα του. Τα σαγόνια του είχαν «κλειδώσει» γύρω από το κεφάλι της Χατιτσέ.

Ένας ηλικιωμένος καταφθάνει και προσπαθεί και εκείνος να βοηθήσει. Δεν τα καταφέρνει. Φεύγει και επιστρέφει με ένα τεράστιο ξύλο. Στο μεταξύ είχαν έρθει και άλλοι περαστικοί. Τελικά η μικρή κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τα σαγόνια του σκύλου, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο μετέφερε τη μικρή και τη μάνα της η οποία είχε και εκείνη σημάδια από την επίθεση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αχί Εβράν. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έλειπε από το δέρμα του κεφαλιού της ένα μεγάλο κομμάτι αλλά η υγεία της δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις