Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Ντακότα Τζόνσον στο κόκκινο χαλί με τη γιαγιά της, μαμά της Μέλανι Γκρίφιθ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ντακότα Τζόνσον στο κόκκινο χαλί με τη γιαγιά της, μαμά της Μέλανι Γκρίφιθ

  Η 88χρονη Τίπι Χέντρεν και μητέρα της Μέλανι Γκρίφιθ περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό της εγγονής της, Ντακότα Τζόνσον, για την πρεμιέρα της ταινίας «Suspiria». Η πρωταγωνίστρια του Άλφρεντ Χίτσκοκ στα «Πουλιά» δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η 29χρονη εγγονή της, Ντακότα Τζόνσον. Φέτος, στα […]

 

Η 88χρονη Τίπι Χέντρεν και μητέρα της Μέλανι Γκρίφιθ περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό της εγγονής της, Ντακότα Τζόνσον, για την πρεμιέρα της ταινίας «Suspiria».

Η πρωταγωνίστρια του Άλφρεντ Χίτσκοκ στα «Πουλιά» δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η 29χρονη εγγονή της, Ντακότα Τζόνσον.

Φέτος, στα 88 της, η Τίπι Χέντρεν επέστρεψε στη βιομηχανία της μόδας ως μούσα του οίκου Gucci -όπως η εγγονή της, Ντακότα Τζόνσον- και κεντρικό πρόσωπο για τη νέα συλλογή ρολογιών και κοσμημάτων.

Apimages

Ο πατέρας της ήταν εκείνος που τη φώναζε «Τίπι» – στα σουηδικά σημαίνει «αγαπημένη».

Της άρεσε τόσο πολύ, που απαρνήθηκε το επίσημο όνομά της (Νάταλι Κέι) και άρχισε να το χρησιμοποιεί όταν ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο.

Μετά από δεκαετή καριέρα με εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, η Τίπι Χέντρεν αφοσιώθηκε στον κινηματογράφο για έξι δεκαετίες.

H Ντακότα Τζόνσον που έγινε γνωστή από την ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι» φόρεσε ένα μίνι κόκκινο φόρεμα με παγιέτες του οίκου Celine.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις