Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTΜ: Τα βλέμματα στο στήθος της Ηλιάνας – Δεν έχουμε ξαναδεί τόσο τολμηρό ρούχο
LIFESTYLE

GNTΜ: Τα βλέμματα στο στήθος της Ηλιάνας – Δεν έχουμε ξαναδεί τόσο τολμηρό ρούχο

Αν κι έχουμε δει ουκ ολίγες φορές τα πόδια της, η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου σίγουρα δεν έχει ξαναφορέσει τόσο σέξι ρούχο. https://www.instagram.com/p/BpRedecH0GN/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading Η κριτής δεν εμφανίστηκε στη δοκιμασία των κοριτσιών παρά μόνο στο στούντιο την ώρα της αποχώρησης, με αποτέλεσμα το μοντέλο να κεντρίσει αμέσως όλα τα βλέμματα. Το τολμηρό, σχεδόν μέχρι τον αφαλό […]

Αν κι έχουμε δει ουκ ολίγες φορές τα πόδια της, η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου σίγουρα δεν έχει ξαναφορέσει τόσο σέξι ρούχο.

https://www.instagram.com/p/BpRedecH0GN/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η κριτής δεν εμφανίστηκε στη δοκιμασία των κοριτσιών παρά μόνο στο στούντιο την ώρα της αποχώρησης, με αποτέλεσμα το μοντέλο να κεντρίσει αμέσως όλα τα βλέμματα.

Μπορεί να έχει δείξει αρκετές φορές τα γυμνασμένα, δίμετρα πόδια της, αλλά η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου σίγουρα δεν έχει ξαναφορέσει τόσο σέξι ρούχο.

Το τολμηρό, σχεδόν μέχρι τον αφαλό σκίσιμο στο φόρεμά της με το τεράστιο τριγωνικό ντεκολτέ που άφηνε σε κοινή θέα το στήθος της από παντού, δεν σε άφηνε να παρατηρήσεις κάτι άλλο.

Η κριτής δεν εμφανίστηκε στην δοκιμασία των κοριτσιών παρά μόνο στο στούντιο την ώρα της αποχώρησης, με αποτέλεσμα το μοντέλο να κεντρίσει αμέσως όλα τα βλέμματα.

Βέβαια μπορεί το σκίσιμο να ήταν σχεδόν απαγορευτικό, αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειχνε άνετη και με αυτοπεποίθηση μέσα στο Zeus +Dione φόρεμά της, δια χειρός Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Δήμητρας Κολοτούρα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα φόρεμα με ένα εντυπωσιακό, σέξι, σχεδόν μέχρι τον αφαλό σκίσιμο που σπάνια βλέπουμε σε ρούχο κριτή σε ριάλιτι.

Μετά πάντως την προβολή του επεισοδίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες με το φόρεμά της στο Instagram, δείχνοντας ξανά και ξανά το βαθύ ντεκολτέ της.

Παρότι το σκίσιμο ήταν σχεδόν απαγορευτικό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειχνε άνετη, με αυτοπεποίθηση και στιλάτη, αποδεικνύοντας πως φοράει το ρούχο και δεν την... φοράει.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις