Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τον Οκτώβρη η δίκη του εφοπλιστή και του γιου του, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Οκτώβρη η δίκη του εφοπλιστή και του γιου του, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Στα τέλη Οκτωβρίου θα δικαστούν στα δικαστήρια Πειραιά εφοπλιστής και ο γιος του με τις κατηγορίες της αντίστασης, της εξύβρισης και της απλής σωματικής βλάβη σε βάρος αστυνομικών του Πειραιά. Ειδικότερα ο γιος αντιμετωπίζει κατηγορία ότι χτύπησε με “φάπα” στο σβέρκο, τον συνοδηγό του περιπολικού την ώρα που εκείνος είχε στραμμένη την […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα τέλη Οκτωβρίου θα δικαστούν στα δικαστήρια Πειραιά εφοπλιστής και ο γιος του με τις κατηγορίες της αντίστασης, της εξύβρισης και της απλής σωματικής βλάβη σε βάρος αστυνομικών του Πειραιά.

Ειδικότερα ο γιος αντιμετωπίζει κατηγορία ότι χτύπησε με “φάπα” στο σβέρκο, τον συνοδηγό του περιπολικού την ώρα που εκείνος είχε στραμμένη την πλάτη του.

Όλα ξεκίνησαν ξημερώματα Δευτέρας, όταν μία γυναίκα περνώντας από δρόμο του Πειραιά κοντά στην Πλατεία θεάτρου, είδε ένα σκύλο να γαβγίζει  και να χτυπιέται πάνω στα τζάμια στο εσωτερικό αυτοκινήτου σταθμευμένου.

Τηλεφώνησε στην αστυνομία και στο σημείο έφθασε περιπολικό με δύο αστυνομικούς.

Βρήκαν γρήγορα από την πινακίδα την ιδιοκτήτρια και την κάλεσαν να βγει έξω από το μπαρ στο οποίο διασκέδαζε με τους δύο εφοπλιστές.

Η γυναίκα βγήκε αμέσως, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν λάθος της να αφήσει το σκυλί μέσα στο αυτοκίνητο και δέχθηκε να τους ακολουθήσει μέχρι το Τμήμα όπου θα επιβαλλόταν πρόστιμο που προβλέπεται στο σχετικό Νόμο.

Η ίδια επέστρεψε στο κατάστημα, ενημέρωσε τους εφοπλιστές ότι έπρεπε να πάει στο Τμήμα και πήρε την τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα.

Οι εφοπλιστές, όμως, εξαγριώθηκαν με τους αστυνομικούς και την ακολούθησαν.

Όταν ήρθαν κοντά στους αστυνομικούς βάσει των επίσημα καταγεγραμμένων στοιχείων άρχισαν να φωνάζουν και να τους λένε «τι ασχολείστε με τη γυναίκα και το σκυλί της, δεν πάτε να πιάσετε κανέναν κλέφτη και να μας αφήσετε ήσυχους».

Εκείνη τη στιγμή ο γιος πλησίασε τον συνοδό του περιπολικού που είχε βγει από το όχημα και του έδωσε το χτύπημα στο σβέρκο.

Αμέσως και οι δύο αστυνομικοί, ακινητοποίησαν και πέρασαν χειροπέδες σε πατέρα και γιο και τους οδήγησαν στο αστυνομικό Τμήμα όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα αδικήματα που προαναφέρθηκαν.

Οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, αλλά με δεδομένο ότι ο ένας αστυνομικός που δέχθηκε τη «φάπα» μετέβη στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και επειδή δεν ήταν έτοιμες οι εκθέσεις του ιατροδικαστή, το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση ορίζοντας τα τέλη Οκτωβρίου για τη διεξαγωγή της.

Βέβαια μετά από αυτή την εξέλιξη πατέρας και γιος αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι το δικαστήριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις