Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άγριο video: Κυνηγός εκτελεί εν ψυχρώ ελέφαντα “για πλάκα”
ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο video: Κυνηγός εκτελεί εν ψυχρώ ελέφαντα “για πλάκα”

Πολύ καλά θα το σκεφτεί μια ομάδα κυνηγών να πάει ξανά για σαφάρι στη Ναμίμπια. Ένας κυνηγός αποφάσισε από πολύ κοντινή απόσταση με τις οδηγίες ενός άλλου που ακούγεται να του λέει «πυροβόλησε τον ανάμεσα στα μάτια» να αφαιρέσει τη ζωή ενός ελέφαντα. Δεν είχε ωστόσο υπολογίσει την αντίδραση των υπόλοιπων μελών του κοπαδιού. Ο […]

Πολύ καλά θα το σκεφτεί μια ομάδα κυνηγών να πάει ξανά για σαφάρι στη Ναμίμπια.

Ένας κυνηγός αποφάσισε από πολύ κοντινή απόσταση με τις οδηγίες ενός άλλου που ακούγεται να του λέει «πυροβόλησε τον ανάμεσα στα μάτια» να αφαιρέσει τη ζωή ενός ελέφαντα.

Δεν είχε ωστόσο υπολογίσει την αντίδραση των υπόλοιπων μελών του κοπαδιού.

Ο τρόμος των κυνηγών δεν θα μπορούσε ίσως να «απαθανατιστεί» καλύτερα στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και έγινε viral.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι χρήστες του Διαδικτύου που δυσανασχέτησαν για το γεγονός πως η εκδίκηση δεν ήταν «ολοκληρωμένη».

«Σκοτώνουμε μόνο δύο ελέφαντες το χρόνο», δικαιολογήθηκε ο Corné Kruger, από τους πιο γνωστούς κυνηγούς των συμπαθέστατων αυτών θηλαστικών, συμπληρώνοντας πως το κυνήγι ωφελεί οικονομικά τις τοπικές κοινότητες, ενώ και οι ίδιοι «πολεμούν»… εναντίον της λαθροθηρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις