Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η “Ρονάλντο” του GNTM ποζάρει ολόγυμνη στη θάλασσα (pic)
LIFESTYLE

Η “Ρονάλντο” του GNTM ποζάρει ολόγυμνη στη θάλασσα (pic)

Η Ειρήνη Ερμίδου, έχει ξεχωρίσει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model για το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο της και τον έντονο χαρακτήρα της. Η νεαρή, όπως έχει δηλώσει είναι ποδοσφαιρίστρια, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με το μόντελινγκ, όμως η κριτική επιτροπή της έδωσε μια ευκαιρία για να καταφέρει να αποδείξει πως μπορεί να είναι καλή όχι μόνο […]

Η Ειρήνη Ερμίδου, έχει ξεχωρίσει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model για το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο της και τον έντονο χαρακτήρα της.

Η νεαρή, όπως έχει δηλώσει είναι ποδοσφαιρίστρια, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με το μόντελινγκ, όμως η κριτική επιτροπή της έδωσε μια ευκαιρία για να καταφέρει να αποδείξει πως μπορεί να είναι καλή όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στις πασαρέλες, καθώς εντυπωσιάστηκε από τις άψογες αναλογίες της και την ατίθαση ομορφιά της.

Η «Ρονάλντο» όπως την αποκαλεί η Βίκυ Καγιά, μπορεί να μην είναι από τα κορίτσια που έχουν εμπειρία μπροστά στο φωτογραφικό φακό, ωστόσο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μας επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη και μάλιστα χωρίς… ρούχα! 

Η Ειρήνη έχει ποστάρει μια γυμνή φωτογραφία της από την παραλία αφού όπως σχολίασε δεν είχε πάρει το μαγιό της. 

eirinii
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις