Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός βρέθηκε δεμένος και άγρια χτυπημένος μέσα σε σπίτι στη Νίκαια
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός βρέθηκε δεμένος και άγρια χτυπημένος μέσα σε σπίτι στη Νίκαια

Άφωνοι έμειναν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετά από ένα περίεργο περιστατικό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα μέσα σε σπίτι στο οποίο ζούσε μία ομάδα Πακιστανών, στη Νίκαια. Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα η αστυνομία δέχθηκε κλήση από περίοικους για έντονη φασαρία που προερχόταν από το συγκεκριμένο σπίτι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μόλις έφτασε το […]

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομικός

Άφωνοι έμειναν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετά από ένα περίεργο περιστατικό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα μέσα σε σπίτι στο οποίο ζούσε μία ομάδα Πακιστανών, στη Νίκαια.

Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα η αστυνομία δέχθηκε κλήση από περίοικους για έντονη φασαρία που προερχόταν από το συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μόλις έφτασε το περιπολικό, το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ήρθε κατευθείαν αντιμέτωπο με τους Πακιστανούς, που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τους ακινητοποιήσουν.

Όταν τελικά κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι, εντόπισαν δεμένο και άγρια χτυπημένο, έναν άντρα, τον οποίο έλυσαν και διαπίστωσαν πως ήταν αστυνομικός.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο και οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το περίεργο περιστατικό ομηρίας και ξυλοδαρμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις