Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM: Οργή στο twitter για το επεισόδιο με τη Σοφία – Το tweet της Omaira Gill
LIFESTYLE

GNTM: Οργή στο twitter για το επεισόδιο με τη Σοφία – Το tweet της Omaira Gill

Μία απροσδόκητη αποχώρηση είδαμε χθες στο Next Top Model. Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να βγάλουν φωτογραφίες μέσα στο νερό, όμως η Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία είχε νικήσει στην πρώτη δοκιμασία, αποχώρησε λόγω της άρνησης της να βουτήξει και να κάνει τη σωστή λήψη.   Η κοπέλα έπαθε κρίση πανικού και δεν κατάφερε να βουτήξει το κεφάλι της […]

Μία απροσδόκητη αποχώρηση είδαμε χθες στο Next Top Model. Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να βγάλουν φωτογραφίες μέσα στο νερό, όμως η Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία είχε νικήσει στην πρώτη δοκιμασία, αποχώρησε λόγω της άρνησης της να βουτήξει και να κάνει τη σωστή λήψη.  

Η κοπέλα έπαθε κρίση πανικού και δεν κατάφερε να βουτήξει το κεφάλι της στην πισίνα, λόγω μιας τραυματικής εμπειρίας που έζησε στο παρελθόν, όταν κόντεψε να πνιγεί. Για αυτό το λόγο την έδιωξαν από το παιχνίδι επειδή δεν κατάφερε να βγάλει κατάλληλη “υποβρύχια” φωτογραφία. 

Η απόφαση της κριτικής επιτροπής για αποβολή της Σοφίας ωστόσο προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλές κοπέλες αντέδρασαν τουιτάροντας για τον τρόπο που αντιμετώπισε η επιτροπή το ψυχικό τραύμα της κοπέλας.


https://twitter.com/badgalella/status/1052458491913342976

Σκληρή κριτική στην εν λόγω απόφαση άσκησε και η freelance δημοσιογράφος Omaira Gill.

«Ξέρω ότι είναι ένα χαζό ριάλιτι,αλλά το χθεσινό επεισόδιο του GNTM είχε μια απροσδόκητα κακή προσέγγιση στην ψυχική υγεία και υπονόησε ότι ο μύθος της ψυχικής υγείας είναι κάτι που απλά μπορείς να ξεπεράσεις αρκεί να το θέλεις. Αδικαιολόγητα απαράδεκτο… »

«Δεν μπορείς να τιμωρείς ένα κορίτσι επειδή έπαθε κρίση πανικού όταν ήρθε αντιμέτωπη με την χειρότερη φοβία της. Και αν η φράση «έλα, μπορείς να το κάνεις, προχώρα» θα μπορούσε να γιατρέψει τη φοβία της, θα μπορούσα να είχα γλιτώσει πολλά λεφτά και πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας» 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις