Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρκία: Επιχείρησε να “μπουκάρει” στην ισραηλινή πρεσβεία με… τρακτέρ! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Επιχείρησε να “μπουκάρει” στην ισραηλινή πρεσβεία με… τρακτέρ! (vid)

Η τουρκική αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε σήμερα στο πόδι τον οδηγό ενός τρακτέρ, ο οποίος αρνήθηκε να σταματήσει το όχημά του και έπεσε πάνω σε άλλα αυτοκίνητα στο κέντρο της Άγκυρας, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.  Ο 45χρονος οδηγός δήλωσε στην αστυνομία, στην αρχική του κατάθεση ότι σχεδίαζε να πάει με το όχημά […]

Η τουρκική αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε σήμερα στο πόδι τον οδηγό ενός τρακτέρ, ο οποίος αρνήθηκε να σταματήσει το όχημά του και έπεσε πάνω σε άλλα αυτοκίνητα στο κέντρο της Άγκυρας, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. 

Ο 45χρονος οδηγός δήλωσε στην αστυνομία, στην αρχική του κατάθεση ότι σχεδίαζε να πάει με το όχημά του στην ισραηλινή πρεσβεία της τουρκικής πρωτεύουσας για να πραγματοποιήσει διαμαρτυρία. 

Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Ισραηλινός αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε ότι πιστεύει πως το περιστατικό δεν συνδέεται με την ισραηλινή διπλωματική αποστολή. 

«Εξ όσων γνωρίζουμε αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πρεσβεία. Αυτός βρισκόταν καθ’ οδόν για να διαμαρτυρηθεί έξω από υπουργείο της (τουρκικής) κυβέρνησης. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην κατοικία του πρεσβευτή και όχι στην πρεσβεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις