Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Βλέπω μόνο δυο στήθη” – Το δηλητηριώδες “όχι” της Ηλιάνας σε διαγωνιζόμενη (vid)
LIFESTYLE

“Βλέπω μόνο δυο στήθη” – Το δηλητηριώδες “όχι” της Ηλιάνας σε διαγωνιζόμενη (vid)

Το Greece’s Next Top Model παίρνει διαστάσεις… θρίλερ σιγά – σιγά με τους κριτές να μην υπολογίζουν τίποτα. Στο χθεσινό επεισόδιο, ο κακός της παρέας Δημήτρης Σκουλός ήταν πιο χαλαρός, όχι όμως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσει για το αν θέλει να προχωρήσει μια 23χρονη που είχε βγει Σταρ Πελοπόννησος, […]

Το Greece’s Next Top Model παίρνει διαστάσεις… θρίλερ σιγά – σιγά με τους κριτές να μην υπολογίζουν τίποτα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο κακός της παρέας Δημήτρης Σκουλός ήταν πιο χαλαρός, όχι όμως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσει για το αν θέλει να προχωρήσει μια 23χρονη που είχε βγει Σταρ Πελοπόννησος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν σκληρή: «Συμφωνώ ότι είσαι ένα πολύ όμορφο και σέξι κορίτσι. Όση ώρα πόζαρες εγώ το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη. Με τίποτα δεν μπορώ να σου πω ναι. Λυπάμαι πολύ, είναι όχι».

Φυσικά, η ατάκα «το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη», ενόχλησε τη διαγωνιζόμενη η οποία και το σχολίασε αμέσως μετά στην κάμερα.

«Αυτό ήταν λίγο προσβλητικό για μένα. Δεν θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάποιος πάνω μου είναι το στήθος μου. Θεωρώ ότι έχω και πολύ ωραίο πρόσωπο και το σώμα μου είναι αξιόλογο», είπε η 23χρονη Ειρήνη.

Σε κάθε περίπτωση η 23χρονη πέρασε στην επόμενη φάση, μιας και οι υπόλοιποι κριτές της έδωσαν τη θετική ψήφο που χρειαζόταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις