Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η ανησυχητική συμπεριφορά της Λόχαν – Πήγε να “αρπάξει” προσφυγόπουλα κι έφαγε μπουνιά (vid)
LIFESTYLE

Η ανησυχητική συμπεριφορά της Λόχαν – Πήγε να “αρπάξει” προσφυγόπουλα κι έφαγε μπουνιά (vid)

Πάλι προκαλεί με τη συμπεριφορά της η Λίντσεϊ Λόχαν Η εκκεντρική ηθοποιός βρέθηκε στο στόχαστρο του διαδικτύου μετά από επεισόδιο σε δρόμο της Μόσχας, το οποίο μετέδιδε ζωντανά η ίδια. Η διάσημη σταρ πλησιάζει μία άστεγη οικογένεια, την οποία χαρακτηρίζει ως Σύρους πρόσφυγες. Μιλώντας στα αραβικά και τα αγγλικά, προσφέρεται να φιλοξενήσει τα δύο παιδιά […]

Πάλι προκαλεί με τη συμπεριφορά της η Λίντσεϊ Λόχαν

Η εκκεντρική ηθοποιός βρέθηκε στο στόχαστρο του διαδικτύου μετά από επεισόδιο σε δρόμο της Μόσχας, το οποίο μετέδιδε ζωντανά η ίδια.

Η διάσημη σταρ πλησιάζει μία άστεγη οικογένεια, την οποία χαρακτηρίζει ως Σύρους πρόσφυγες. Μιλώντας στα αραβικά και τα αγγλικά, προσφέρεται να φιλοξενήσει τα δύο παιδιά και τη μητέρα τους στο ξενοδοχείο της.

Οι γονείς, ωστόσο, εμφανίζονται επιφυλακτικοί και αρχίζουν να απομακρύνονται από την 32χρονη. «Ελάτε μαζί μου, θα σας φροντίσω εγώ. Το αμάξι μου είναι από την άλλη μεριά» λέει επίμονα η ηθοποιός, αλλά η άστεγη οικογένεια την αγνοεί.

Η Λίντσεϊ Λόχαν ακολουθά την οικογένεια και κατηγορεί τους γονείς για «διακίνηση και εμπορία παιδιών».

«Καταστρέφετε την αραβική κουλτούρα» και «Δεν πρόκειται να αφήσω αυτά τα παιδιά, πρέπει να έρθουν μαζί μου» φωνάζει υστερικά, ενώ βρίζει τους δύο πρόσφυγες.

Καθώς η Λόχαν πλησιάζει την μητέρα των παιδιών και συνεχίζει να τις λέει να της δώσει τα δύο αγόρια, η γυναίκα της επιτίθεται με μία γροθιά και την σπρώχνει κάτω.

Το βίντεο καταλήγει με την ηθοποιό να κλαίει, λέγοντας πόσο τρομαγμένη αισθάνθηκε.

Τo hastag #LindsayLohan έγινε trending και η νεαρή κατηγορήθηκε από το κοινό μέχρι και για απόπειρα απαγωγής.

«Είναι εντυπωσιακό πώς μία γυναίκα πλησίασε μία αθώα οικογένεια και προσπάθησε να απαγάγει ένα παιδί ενώ μετέδιδε το έγκλημα ζωντανά, και δεν της ασκήθηκε κάποια δίωξη» λέει ένας χρήστης στο Twitter.

Μία χρήστρια αναρωτιέται αν η Λόχαν έχει χάσει τελείως το μυαλό της: «Δεν ξέρουν όλοι στον κόσμο ποια είσαι. Γιατί μία μητέρα να δώσει τα παιδιά της σε μία εντελώς άγνωστη;»

Άλλοι χρήστες βρήκαν το live της Λόχαν στο Instagram ανησυχητικό και αναρωτιούνται αν η ίδια χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις