Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Η μάσκα – trend που κάνει την επιδερμίδα σου χρυσή, κυριολεκτικά
ΓΥΝΑΙΚΑ

Η μάσκα – trend που κάνει την επιδερμίδα σου χρυσή, κυριολεκτικά

Έχεις ιδέα τι  μπορεί να σου προσφέρουν οι μάσκες προσώπου με χρυσό; Είναι φτιαγμένες από 24K goldleaf και εφαρμόζονται απευθείας στο δέρμα. Οι περισσότερες έχουν επίσης κολλαγόνο και αιθέρια έλαια για να βοηθήσουν στην απαλότητα της επιδερμίδας. Συνήθως, πρέπει να τις αφήσεις για περίπου είκοσι λεπτά για να δώσουν πλήρη αποτελέσματα λάμψης στο δέρμα. Η […]

Έχεις ιδέα τι  μπορεί να σου προσφέρουν οι μάσκες προσώπου με χρυσό; Είναι φτιαγμένες από 24K goldleaf και εφαρμόζονται απευθείας στο δέρμα.

Οι περισσότερες έχουν επίσης κολλαγόνο και αιθέρια έλαια για να βοηθήσουν στην απαλότητα της επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για mask gold

Συνήθως, πρέπει να τις αφήσεις για περίπου είκοσι λεπτά για να δώσουν πλήρη αποτελέσματα λάμψης στο δέρμα. Η ψυκτική επίδρασή τους που μειώνει το πρήξιμο, τις έχει κάνει τελευταία πολύ δημοφιλείς.

Μπορούν να αφήσουν το δέρμα να αισθάνεται πολύ μαλακό, με αρκετή λάμψη θα έλεγα, που προέρχεται από τις ενυδατικές ιδιότητες που προσφέρουν αυτές οι μάσκες.

Σχετική εικόνα

Επιπλέον, μπορούν να προσθέσουν ελαστικότητα, κάτι που τις καθιστά ιδανικές για την αντιγήρανση του δέρματος. Ζήτησε περισσότερες πληροφορίες από το κατάστημα καλλυντικών και σίγουρα θα… φύγετε μαζί!

Αποτέλεσμα εικόνας για mask gold
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις