Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / 13η και… φαρμακερή για τον 57χρονο με το “μακρύ χέρι”, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13η και… φαρμακερή για τον 57χρονο με το “μακρύ χέρι”, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Πήγαινε στις παραλίες του Μαραθώνα με ποδήλατο κι έφευγε με τα… υπάρχοντα των λουομένων, που χαίρονταν τη δροσιά της θάλασσας! Στη 13η όμως προσπάθεια να θρυμματίσει τζάμια παραθύρου για να αφαιρέσει όσα είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης στο εσωτερικό, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μαραθώνα, οι οποίοι έκαναν περιπολία. Πρόκειται, όπως ανακοίνωσε […]

Αποτέλεσμα εικόνας για καρσιωτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πήγαινε στις παραλίες του Μαραθώνα με ποδήλατο κι έφευγε με τα… υπάρχοντα των λουομένων, που χαίρονταν τη δροσιά της θάλασσας!

Στη 13η όμως προσπάθεια να θρυμματίσει τζάμια παραθύρου για να αφαιρέσει όσα είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης στο εσωτερικό, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μαραθώνα, οι οποίοι έκαναν περιπολία.

Πρόκειται, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, για 57χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη  την στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή.

Στο Τμήμα Ασφαλείας του Μαραθώνα είχαν φθάσει πολλές καταγγελίες λουομένων οι οποίοι ανέφεραν ότι ενώ είχαν σταθμευμένα τα οχήματα τους και βρίσκονταν στις παραλίες, άγνωστος τα έσπαγε η στρέβλωνε τις κλειδαριές και αφαιρούσε όσα έβρισκε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης από τον περασμένο Μάιο, πάντα πάνω σε ποδήλατο, εντόπιζε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα  και στη συνέχεια τα παραβίαζε είτε με θραύση υαλοπίνακα είτε με φθορά στην κλειδαριά τους, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα.

Στην κατοχή του καθώς και από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Επαγγελματικές σφραγίδες τρίτων προσώπων
  • Έγγραφα αυτοκινήτων
  • Τρία  ζευγάρια γάντια
  • Κουκούλα, κατσαβίδι
  • Μία  καραμπίνα και φυσίγγια
  • Ένα  ποδήλατο.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις