Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η αντίδραση του “σουλτάνου” την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Η αντίδραση του “σουλτάνου” την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ (vid)

ΗΠΑ- Τουρκία διανύουν μια τεράστια κρίση και πολλοί ήταν αυτοί που ανέμεναν να δουν τις αντιδράσεις των ηγετών στη 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη με τη συμμετοχή 84 αρχηγών κρατών και 44 αρχηγών κυβερνήσεων. Και κάτι είδαν…! Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Τούρκος ομόλογός του, Ρετζέπ […]

τραμπ ερντογαν

ΗΠΑ- Τουρκία διανύουν μια τεράστια κρίση και πολλοί ήταν αυτοί που ανέμεναν να δουν τις αντιδράσεις των ηγετών στη 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη με τη συμμετοχή 84 αρχηγών κρατών και 44 αρχηγών κυβερνήσεων.

Και κάτι είδαν…!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Τούρκος ομόλογός του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστέρησε να προσέλθει στο βήμα και πριν από αυτόν το λόγο πήραν οι πρόεδροι του Εκουαδόρ, Λένιν Μορένο.

Στην αρχή της ομιλίας του, ο πρόεδρος ανέφερε ότι η κυβέρνησή του πέτυχε πολύ περισσότερα από όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις των ΗΠΑ μέσα σε δύο χρόνια.

«Κατάφερα σε δύο χρόνια όσα κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Και κάπου εκεί ο Ερντογάν, σηκώνεται και αποχωρεί επιδεικτικά.

Πάντως, ο δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας Sabah, Ragip Soylu, έγραψε στο Twitter: «Η είδηση ότι ο Ερντογάν έφυγε από την αίθουσα κατά την ομιλία του Τραμπ δεν είναι αληθής. Απλώς πήγε σε άλλο δωμάτιο, καθώς η ομιλία του ήταν προγραμματισμένη αμέσως μετά από τον Τραμπ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις