Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Βλάσης Τσάκας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Βλάσης Τσάκας

Με πέντε μήνες φυλάκισης, οι οποίοι είναι όμως εξαγοράσιμοι, καταδικάστηκε ο Βλάσης Τσάκας, αφού μετά από χρόνια βγήκε η απόφαση για τη μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση, ο τέως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο γνωστός επιχειρηματίες που είχε υποσχεθεί Άραβες και πολύ χρήμα στην «πράσινη» ΠΑΕ το 2012, βρίσκεται αντιμέτωπος […]

ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ

Με πέντε μήνες φυλάκισης, οι οποίοι είναι όμως εξαγοράσιμοι, καταδικάστηκε ο Βλάσης Τσάκας, αφού μετά από χρόνια βγήκε η απόφαση για τη μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση, ο τέως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο γνωστός επιχειρηματίες που είχε υποσχεθεί Άραβες και πολύ χρήμα στην «πράσινη» ΠΑΕ το 2012, βρίσκεται αντιμέτωπος με μία καταδίκη από εκείνη την εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, με βάσει την απόφαση του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλακή, για τη δήλωσή του το 2012, περί «εκκολαπτόμενους παράγοντες και σκοτεινές δυνάμεις που δεν αφήνουν τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει», η οποία και αναφερόταν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις