Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Στο Νέο Βουτζά ο Σπίρτζης, εξόργισε τους κατοίκους – Ένταση και ειρωνικά γέλια (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Στο Νέο Βουτζά ο Σπίρτζης, εξόργισε τους κατοίκους – Ένταση και ειρωνικά γέλια (vid)

  Προκλητική ήταν ξανά η συμπεριφορά του Χρήστου Σπίρτζη, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κατοίκων του Νέου Βουτζά που ακόμη παλεύουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Στην συνάντηση μετείχαν η Θεανώ Φωτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος […]

 

Προκλητική ήταν ξανά η συμπεριφορά του Χρήστου Σπίρτζη, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κατοίκων του Νέου Βουτζά που ακόμη παλεύουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Στην συνάντηση μετείχαν η Θεανώ Φωτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν τις 20:00.

Τα αίματα άναψαν όταν το λόγο πήρε ο κ.Σπίρτζης και ξαφνικά υπήρξαν παρεμβάσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι ήθελαν να θέσουν τα ερωτήματά τους.

Ένας από τους κατοίκους, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του στο Μάτι, σηκώθηκε και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι για να διεξαχθεί ομαλά η συζήτηση.

 «Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί ένταση, τι ακριβώς συμβαίνει;» διερωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών

Ο υπουργός ανέφερε για ποιο λόγο επικρατεί αυτή η ένταση, και οι πολίτες ξεκίνησαν να μιλούν ειρωνικά, ενώ στη συνέχεια ο κ.Σπίρτζης έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες από ανθρώπους που πολιτεύονται με συγκεκριμένα κόμματα στο Μάτι.

Στο σημείο αυτό ανέβηκαν ακόμη περισσότερο οι τόνοι, με τη συντονίστρια να ζητά να διακοπεί η συζήτηση.

«Θέλω να πω την άποψή μου» έλεγε ένας πολίτης.

«Μετά, να πάμε για καφέ αν θέλετε» απάντησε ο Χρ. Σπίρτζης και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί ένταση, τι ακριβώς συμβαίνει;» διερωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών προκαλώντας ειρωνικά γέλια.

Κι όλα αυτά μετά τις καταγγελίες για το υφάκι που είχε κατά την επίσκεψή του στο Μάτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις