Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Καρακώστα σοκάρει, εξηγώντας γιατί “έπεσαν” τόσα χημικά στη Θεσσαλονίκη (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καρακώστα σοκάρει, εξηγώντας γιατί “έπεσαν” τόσα χημικά στη Θεσσαλονίκη (vid)

Στο ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει τα πάντα στην αστυνομία απέδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα την χρήση χημικών στις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου. Κατά την ίδια, μάλιστα, τα χημικά που έπεσαν στη Θεσσαλονίκη ήταν μόνο στη μικρή ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια. «Εγώ προσωπικά είμαι αντίθετη στη χρήση δακρυγόνων. Πρέπει […]

Καρακωστα

Στο ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει τα πάντα στην αστυνομία απέδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα την χρήση χημικών στις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατά την ίδια, μάλιστα, τα χημικά που έπεσαν στη Θεσσαλονίκη ήταν μόνο στη μικρή ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια.

«Εγώ προσωπικά είμαι αντίθετη στη χρήση δακρυγόνων. Πρέπει να δούμε πώς και πότε πετάμε δακρυγόνα» δήλωσε αρχικά η κυρία Καρακώστα και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Το έχουμε πει πολλές φορές και μας έχετε λοιδωρήσει. Ακόμα δεν ελέγχουμε τα πάντα στις συνήθειες των σωμάτων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Οι νοοτροποίες των ανθρώπων δεν αλλάζουν από τη μια ημέρα στην άλλη και αυτό πρέπει ακόμα να ελεγχθεί.

Έχει ελεγχθεί σε μεγάσλο βαθμό. Στην τριετία θα δούμε λιγότερες επεμβάσεις στο όποιο κίνημα υπάρχει» είπε η κυρία Καρακώστα μιλώντας στο epsilonTv.

Δείτε ακόμη:

Εικόνες ντροπής στη Θεσσαλονίκη: Χημικά κατά μικρών παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων (vids)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις